Este bărbat sau femeie? Modelul androgin care defilează în orice outfit

Un model androgin pune în încurcătură pe oricine şi defilează atât în haine bărbăteşti cât şi în outfituri feminine. Este foarte greu să-ţi dai seama dacă este borbat sau femeie.

Trăsăturile sale sunt unice şi îi permit să defileze pe podium şi să pozeze pentru diverse brand-uri în orice outfit posibil. În funcţie de vestimentaţia aleasă, modelul Rain Dove se încadrează ambelor genuri. Până nu demult, Rain Dove s-a considerat doar o "femeie urâtă", însă la un moment dat şi-a dat seama că tocmai acest fel unic de a arăta o poate ajuta să reuşească în viaţă.

A învăţat să nu se mai simtă ciudat în privinţa aspectului său, ci a încercat să profite de ocaziile care-i apăreau în cale.

De cele mai multe ori oamenii o consideră bărbat, însă ea nu îi corectează, ci foloseşte acest lucru ca un atu ca să obţină un job dorit.



“Când eram pompier, toţi au crezut că sunt bărbat şi am lăsat lucrurile aşa pentru că aveam neapărat nevoie de un job, mai ales că locuiam undeva în Colorado.”


Acum este un model de succes şi poate să defileze atât în haine masculine cât şi feminine.



“Cu toţii ne chinuim să fim unici, iar cel mai unic lucru este să fii tu însuţi.

Genul nu există, ci este doar o construcţie socială în care nu trebuie să te potriveşti. Există oameni care te iubesc şi există oameni care te vor iubi. Există oameni care te acceptă, iar eu sunt unul dintre ei”, a spus Rain pentru Buzzfeed.

12 Mai 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod