Jennie Garth este suparata

Kelly din "Beverly Hills 90210" este dezamagita de decizia pe care a luat-o fosta ei colega, Tori Spelling.
Kelly din "Beverly Hills 90210" este dezamagita de decizia pe care a luat-o fosta ei colega, Tori Spelling. Cele doua urmau sa apara in continuarea serialului de succes, insa Spelling a luat decizia de a refuza proiectul din motive financiare.

"Poate ca presa crede ca sunt intr-un scandal financiar cu Tori. Eu nu vreau sa iau banii nimanui. Si, in plus, nici nu stiam ca am provocat o astfel de discutie.", a precizat Garth.

Problemele au inceput sa apara in momentul in care Tori Spelling a aflat ca va avea un salariu mai mic decat al lui Jennie Garth sau al lui Shannen Doherty.


"Sunt de-a dreptul uimita. Eu o iubesc pe Tori si imi doream foarte mult sa lucrez alaturi de ea. Evident ca cinstit ar fi sa fie platita la fel ca si noi, daca asta este problema. In plus, creatorul acestui serial este tatal ei si ar fi chiar nepotrivit ca tocmai ea sa nu fie implicata in acest proiect. Nu stiu ce se petrece, realmente, pentru ca nu am stat de vorba cu ea, desi imi doresc acest lucru.", a mai spus Jennie Garth.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod