Dintre gafele si situatiile stanjenitoare ale vedetelor...

Toata lumea vrea sa afle mai multe despre actrite si cantarete, despre viata lor tumultuoasa si plina de aventuri. Mereu in atentia presei, gafele pe care acestea le fac in mod inevitabil nu pot trece cu vederea, devenind adesea niste replici "clasice" in industria divertismentului. Fie ca s-au petrecut inainte de a deveni faimoase, fie ca au avut loc o data ce au cunoscut celebritatea, situatiile stanjenitoare si amuzante in care au fost puse Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Jodie Foster, Britney Spears si Catherine Zeta-Jones sunt cu adevarat savuroase! Te invitam sa cunosti aceste vedete si dintr-o alta perspectiva...

Jennifer Love Hewitt

Cand avea numai patru ani, Jennifer Love Hewitt a "disparut" in timp ce lua masa impreuna cu familia sa in restaurantul unui hotel. Fratele sau Todd isi aminteste despre aceasta patanie: "Luam un pranz intarziat de Ziua Mamei si Jennifer pur si simplu a disparut." Din fericire, parintii au gasit-o repede - pe scena, in sala de dans... Todd a precizat: "Se auzea vocea ei subtirica. Am intrat in incaperea respectiva si am vazut-o cocotata pe pian, cantand o piesa pe care o auzise la radio". Care era melodia? "Help Me make It Through The Night"! Acest lucru vorbeste despre talentul de cantareata pe care Jennifer Love Hewitt il are in sange - printre verii sai se afla si legenda de muzica country Patsy Cline...

Viata amoroasa a vedetei nu a fost nici ea lipsita de peripetii... Odata, actrita a mers la o intalnire, in ciuda faptului ca nu se simtea deloc bine. Desi si-a petrecut o mare parte din timp... vomitand in fata partenerului ei, mai tarziu a declarat despre aceasta seara ca a fost una dintre cele mai romantice seri din viata ei. Motivul acestui paradox? Partenerul a vomitat si el! Iata cum iti poti arata afectiunea si grija fata de persoana iubita!...

Apropo de acelasi subiect, Hewitt a avut probleme asemanatoare intr-o situatie ceva mai protocolara - actrita si-a varsat stomacul in Aripa de Est a Casei Albe...

Printre ciudateniile cantaretei se numara si visele ei. Hewitt a marturisit: "Visez ca ma bat cu lumea. Asta se intampla, de regula, cand sunt stresata si obosita." Mai mult decat atat, Jennifer a declarat ca viseaza intotdeauna faptul ca iese castigatoare din aceste confruntari: "Intotdeauna - probabil ca sunt putin intr-o dunga - dar niciodata nu ma trezesc inainte sa ii bat pe toti!"

Un alt cosmar recurent al lui Hewitt? Faptul ca este vazuta in public complet dezbracata. "Este cel mai urat cosmar al meu.", a declarat Jennifer. "Ma ingrozeste gandul ca s-ar putea ca acest lucru sa mi se intample cu adevarat intr-o buna zi... Cred ca vorbeste despre vulnerabilitatea mea."

Si despre sanii ei, Love Hewitt are multe de spus... Actrita a remarcat candva: "Sanii mei au o cariera proprie. A lor merge mai bine decat a mea..."

De asemenea, din punctul sau de vedere, sanii pot reprezenta un accesoriu important. Adesea, Jennifer Love Hewitt a botezat filmul "I Know What You Did Last Summer" ("Stiu ce ai facut vara trecuta") cu titlul "I Know What My Breasts Did Last Summer" ("Stiu ce au facut sanii mei vara trecuta")... Actrita nu si-a facut niciodata probleme in ceea ce priveste rolul pe care sexul il joaca in promovarea si vinderea unui film. Acest gand nu ii creeaza probleme si se simte foarte multumita de sanii ei: "Am ajuns sa imi dau seama ca sanii pot fi un accesoriu minunat pentru orice toaleta!"

Intalnirea cu actori celebri s-a dovedit a fi adesea stanjenitoare pentru Jennifer. "I-am oferit lui Harrison Ford - in timp ce urlam pe un platou de filmare - un sandvis pe care nu il aveam, pentru ca era singurul lucru pe care i-l puteam da... Am alergat in fata lui si i-am strigat: 'Harrison! Avem niste sandvisuri pe masa, daca te intereseaza mai tarziu.'" Raspunsul lui Ford? "A chemat membrii echipei de securitate si le-a spus: 'Cine e tipa asta ciudata?!'", isi aminteste Jennifer...

Nici intalnirea cu actorul Benjamin Bratt nu a fost mai plina de succes. Cei doi s-au "cunoscut" in cadrul unei decernari a premiilor Globul de Aur. Dupa ce si-a luat inima in dinti si s-a gandit sa i se prezinte, Hewitt s-a indreptat din celalalt colt al incaperii spre el. Totul a decurs minunat, pana cand... "M-am impiedicat cu un platou cu crevete pe care il tineam in mana si pe care i l-am aruncat in spate. Apoi m-am prefacut in fata lui ca nu sunt eu!" Bineinteles, toata lumea stia cine este vinovata... "Aveam crevete pe toata rochia si el era plin de sos pe costum...", povesteste Hewitt.

Intalnirea vedetei cu Johnny Depp a fost de domeniul filmelor de groaza... Raspunsul lui Jennifer cand starul i-a batut la usa rulotei, in timp ce se aflau pe un platou de filmare, a fost de genul intalnirii cu un extraterestru: "Am inceput sa tip si sa plang, m-am aruncat pe podea... si m-am incuiat in rulota. Cand am iesit, el plecase."

Jessica Simpson

Inca de mica, solista de muzica pop Jessica Simpson traia intr-o lume competitiva. Vedeta isi aminteste: "In prima zi de scoala din clasa a saptea, eram foarte nervoasa. Aveam ora de istorie, iar profesoara ne-a spus sa ridicam mana daca stim care sunt continentele. Eu am ridicat mana si am spus: 'A, E, I, O, U!'". Apoi vedeta a simtit nevoia sa sublinieze: "Astea nici macar nu sunt consoane. Sunt vocale!"

In martie 2004, Simpson si-a enervat sute de fani, pentru ca a refuzat sa le acorde autografe. Intrebata despre acest lucru, Simpson a declarat simplu: "Incercati voi sa spuneti pe litere 'Jessica'"...

Cea mai mare gafa a Jessicai Simpson legata de mancare s-a petrecut in timpul primului episod al serialului reality tv "The Newlyweds", difuzat la MTV si in care era infatisata viata tinerilor casatoriti Jessica Simpson si Nick Lachey, fostul membru al trupei 98 Degrees. Cantareata a luat "masa" - o conserva de ton - impreuna cu sotul sau, in fata camerelor de luat vederi. Dilema a fost foarte dificila pentru tanara vedeta... "Este pui ce mancam noi?", l-a intrebat pe Lachey. "Sau este peste? Stiu ca este ton, dar scrie aici... 'Puiul marii'".

Postul de radio Mojo a relatat in 2004 in legatura cu acest incident: "Voice for Adult Literacy United for Education (VALUE) crede ca Jessica Simpson este posibil sa nu stie sa citeasca. Specialistii VALUE stiu sa vada semnele cuiva care are probleme de acest tip si stie cum sa le ascunda. Cateva exemple care duc la aceasta concluzie: in sezonul final de filmari, cand Nick i-a oferit o felicitare de Sfantul Valentin, Jessica i-a inapoiat felicitarea, spunandu-i ca nu ii intelege scrisul de mana si ca ar fi mai bine sa ii citeasca el, ceea ce Nick a si facut. Pe bancheta din spate a unei limuzine, in timp ce se indrepta spre locatia unde urma sa filmeze un segment inregistrat pentru VH-1, Jessica a spus ca nu poate sa citeasca scenariul, pentru ca i se face rau in masina daca face acest lucru.

In timp ce se afla intr-un hotel din New York, nu si-a dat seama ce numar are camera in care este cazata, desi cheile de la hotel aveau numerele camerelor inscriptionate pe ele. Nu si-a dat seama cum poate efectua plata la o statie de benzina, desi indicatiile erau scrise chiar pe pompa de benzina. Ii ofera in permanenta cadouri lui Nick, dar niciodata nu ii ofera si felicitari scrise. Chiar si cu infamul incident 'Puiul marii', pe conserva scria clar 'ton'. Asa ca... este Jessica analfabeta? Sau doar proasta?"

"Nu ma deranjeaza ca sunt cam prostuta", a declarat mai tarziu vedeta. "Lucrul pe care l-am invatat la chestia asta este ca intotdeauna obtin avantaje daca sunt eu insami."

Cel mai ciudat hobby al Jessicai, in perioada copilariei, era sa colectioneze fotografiile persoanelor disparute, pe care le primea in cutia postala a familiei. "Le ascundeam sub perna si, intr-o zi, mama a gasit vreo 60 si m-a intebat: 'Ce e cu astea?'. Eu doar vroiam sa ii ajut..."

Odata, a iesit ca o furtuna dintr-un magazin de lenjerie intima, fara sa isi dea seama ca a dat mai bine de 750 $ pe doua sutiene si doua perechi de indispensabili. Sexy, ce-i drept, dar chiar si asa... In timp ce a stat pe marginea trotuarului, incercand sa inteleaga ce a facut, l-a sunat pe sotul ei, Nick Lachey, caruia i-a povestit patania cu o voce panicata si plina de vinovatie. Nick i-a spus ca data viitoare ar fi o idee buna sa se uite si la eticheta cu pretul fiecarui produs...

"Sunt foarte neindemanatica, asa ca adesea ma impiedic si cad", a marturisit candva vedeta. "De fiecare data cand sustin un concert in New York, pantalonii mi se rup pe scena. Asta mi s-a intamplat de patru sau cinci ori deja. De fiecare data, trag pe mine cat pot de repede blugii mamei mele. Asa aratam in culise, eu si mama, cu pantalonii in vine... Am primit o sumedenie de cereri in casatorie in ultimul an..."

Jodie Foster

In timp ce lucra pentru un producator de film, ambitioasa mama a lui Jodie, Brandy, il impingea pe fratele viitoarei actrite, Buddy, in lumina reflectoarelor. La mijlocul anilor '60, acesta avusese mai multe aparitii televizate si jucase in mai multe reclame.

Intr-o zi, in timp ce Buddy se pregatea pentru rolul dintr-o reclama pentru o crema de protectie impotriva razelor solare, directorii de casting au vazut-o pe sora sa, in varsta de numai trei ani. Tanara Jodie a aparut imediat in locul fratelui sau in spotul tv - este unul dintre cele mai populare spoturi din istoria publicitatii americane: un catel trage pe de ea costumul de baie, cu coltii, descoperindu-i funduletul alb ca laptele.

Pana la varsta de opt ani, Jodie aparuse deja in peste 40 de reclame, precum si in emisiuni ca "Adam-12", "The Courtship Of Eddie's Father" si "Daniel Boone". Debutul pe marele ecran l-a avut in anul 1968, indreptandu-se apoi spre o cariera prolifica la Hollywood. Iar Buddy? A renuntat la cariera de actor si a devenit constructor.

"Copiii din ziua de azi stiu mai multe lucruri despre sex la varsta de zece ani", a declarat candva Jodie Foster. "Copiii vorbesc ca birjarii in zilele noastre - adultii nici nu vor sa stie prea multe..." Cati ani avea Foster cand a facut aceste afirmatii? Numai 12 ani...

Actrita a fost extrem de incantata sa primeasca primul rol intr-un film - in pelicula Disney din 1972, "Napoleon And Samantha", Foster juca rolul unei fugare. Insa nu a mai fost la fel de incantata cand a aflat ca rolul presupunea sa fie "luata in gura" de catre un leu - si "putin" tarata de acesta, inainte de a fi salvata...

Vedeta a fost supusa unei evaluari psihiatrice din partea California Labor Board, pentru a se demonstra ca este capabila din punct de vedere emotional sa dea viata personajului Iris, prostituata adolescentina din pelicula "Taxi Driver". Mai tarziu, Foster a remarcat: "Am petrecut patru ore impreuna cu un psihiatru, incercand sa ii demonstrez acestuia ca sunt suficient de normala ca sa joc o prostituata. Are vreun sens chestia asta?..."

Jodie Foster este prima actrita care a primit doua premii Oscar (pentru productiile cinematografice "The Accused" si "The Silence Of The Lambs") inainte de implinirea varstei de 30 de ani. Demn de apreciat este si faptul ca vedeta nu a luat niciodata lectii de actorie!

Foster a fost intrebata candva de ce si-a intrerupt cariera de actrita pentru a urma cursurile Colegiului Lycee Francais, o academie privata din Los Angeles (pe care a absolvit-o in 1980), si, mai tarziu, pentru a-si finaliza studiile superioare in cadrul Universitatii Yale (unde a studiat literatura engleza. A absolvit in 1985, magna cum laude). Actrita a raspuns: "M-am gandit ca voi sfarsi prin a deveni un strugure intr-o reclama la fructe. Nu stiu daca iubeam actoria chiar atat de mult incat sa devin un fruct..."

Aceasta remarca a fost excesiv de modesta. Desi si-a inceput cariera actoriceasca prodigioasa aparand in zeci de spoturi tv, Foster a primit o nominalizare pentru portretizarea prostituatei in varsta de 12 ani din filmul "Taxi Driver" si aproape era sa fie distribuita in rolul Printesei Leia in "Razboiul Stelelor".

Britney Spears

"La varsta de patru ani, am cantat la o petrecere a mamei si a tatalui meu", isi aminteste vedeta. "O, Doamne, cantam o melodie de-ale Madonnei si am facut pe mine!"

Cantareata de muzica pop isi aminteste si alte lucruri din anii copilariei sale: "Cand aveam 13 ani, obisnuiam sa umblu prin casa complet dezbracata. Iar tatal meu imi spunea: 'Britney, pune niste haine pe tine! Avem musafiri!'". Acest obicei nu a parasit-o nici pana in ziua de azi, Spears declarand: "Umblu prin casa dezbracata. Cred ca trupul este un lucru minunat si nu trebuie sa il ascunzi de propriile priviri."

Britney a creat numeroase controverse de-a lungul carierei sale muzicale, din cauza gusturilor sale vestimentare, asa cum de mica a inceput sa faca... Odata, vedeta a pozat doar in... chiloti pentru revista "Rolling Stone". Dupa ce aceasta sedinta foto a fost catalogata drept o adevarata "blasfemie" de catre Asociatia Americana a Familiei, jurnalistii au inceput sa ii adreseze lui Spears intrebari legate de costumatiile sale "cu vedere la buric".

Hainele vedetei au reprezentat o strategie de marketing pentru promovarea albumelor sale - ale caror vanzari au crescut o data cu sedinta foto pentru publicatia "Rolling Stone"? Nici macar, a explicat la vremea respectiva Britney. Costumele reprezentau un element esential pentru a preveni caldura in timp ce dansa pe scena!

In septembrie 2000, toaleta colorata strident a solistei, pe care a afisat-o la MTV Video Music Awards, a determinat un nou scandal. In 2003, si-a facut aparitia la un festival de moda de la Milano intr-o rochie extrem de transparenta, semnata Versace. Jurnalistii au inceput sa se intrebe daca vedeta si-a facut cumva vreo interventie chirurgicala pentru marirea sanilor. Insa nimeni nu a indraznit atunci sa o intrebe in mod direct acest lucru pe cea mai "inocenta" vedeta a Americii...

Blugii pe care ii poarta Britney Spears i-au determinat pe doctori sa emita avertismente in legatura cu posibilitatea deteriorarii anumitor nervi: "Acum, blugii astia stransi pe tine, care intra peste tot, sunt din nou la moda", a scris un doctor in publicatia "Canadian Medical Association Journal". "Medicii se pot astepta de acum incolo sa aiba parte de tot mai multi pacienti cu diverse probleme si iritatii ale coapselor..."

Greselile au insotit-o mai mereu pe Britney Spears, una dintre cele mai mediatizate soliste din lumea intreaga. In timpul concertului "Rock In Rio", in 2001, cantareata se afla in culise, exprimandu-si cu voce tare nemultumirea fata de dotarile logistice ale spectacolului. "Nu imi spune ca o sa ii lase pe oameni sa stea naibii acolo!", a tipat vedeta. "Serios, chestia asta e retardata!" Insa ceea ce nu stia Spears era ca microfonul era pornit si ca vorbele ei au fost clar auzite de audienta...

Cunoscuta pentru limbajul ei colorat, Britney le-a oferit fanilor o noua mostra, cand a explicat de ce si-a vopsit parul, pentru scurt timp, in negru: "Creierul meu cred ca a simtit nevoia sa elibereze... un vant puternic!"

Intr-o zi din decembrie 2004, Britney a "imputit" un avion intreg, in timpul unei curse de la Los Angeles la New York. "Mirosul era insuportabil", a declarat un pasager. "O femeie s-a certat cu stewardesa, apoi alti trei sau patru pasageri s-au plans si ei. Parea destul de stanjenita cand a batut-o pe Britney pe umar si i-a cerut, in mod extrem de politicos, sa se incalte din nou. Britney s-a facut rosie la fata de rusine si a spus ca pantofii fac ca picioarele sa ii miroasa atat de urat..."

Gafele solistei merg insa mai departe de atat. In timpul Festivalului de Film Sundance din 2003, Spears a plecat de la vizionarea peliculei lui Robert Downey Jr., "The Singing Detective". Mai tarziu, vedeta a declarat ca filmul i s-a parut foarte ciudat. "Sundance este ciudat", a adaugat ea. "De fapt, trebuie sa te gandesti la filme atunci cand te uiti la ele!"

La fel de "culta" s-a aratat Britney si in timpul unui interviu din 2003, acordat publicatiei "Newsweek": "Ma intereseaza o serie de religii indiene." Intrigat, jurnalistul revistei a intrebat daca printre acestea se afla si hinduismul. "Ce-i asta?", a replicat Spears. "E un fel de Kabbalah iudaica?"...

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones si-a amintit despre nelinistea pe care a simtit-o cand a venit pentru prima oara la Hollywood. In timp ce locuia impreuna cu o prietena, actrita a marturisit: "Eram atat de speriata, incat am dormit in debara."

La scurt timp dupa mariajul cu legenda marelui ecran, Michael Douglas (in noiembrie 2000), vedeta s-a aratat ingrijorata ca faima isi va pune amprenta si asupra fiului ei, Dylan, care va avea de suferit de pe urma fotografilor insistenti. "Peste doi ani", a precizat Zeta-Jones, "vreau sa ma pot plimba cu fiul meu in parc, fara sa fiu nevoita sa ii explic de ce 20 de oameni cu camere de luat vederi alearga dupa noi." Insa nu toata lumea a fost intelegatoare cu actrita, care a uitat sa precizeze un aspect semnificativ si anume faptul ca mandrii parinti au vandut fotografiile baietelului lor pentru 1 milion $... Zeta-Jones a anuntat apoi ca planuieste sa realizeze o linie de haine pentru bebelusi, intitulata, cum altfel decat "Zeta"...

In februarie 2003, Zeta-Jones a facut-o din nou "lata", spunand in fata unui judecator britanic cat de "devastata, socata si consternata" este ca fotografiile sale de nunta au fost publicate in tabloidul britanic "Hello!". Actrita a afirmat ca s-a simtit "violata" si a acuzat revista ca i-a invadat viata privata. In mod ironic, ea si Douglas au vandut apoi in exclusivitate drepturile de publicare a acestor imagini revistei "OK!", publicatie concurenta lui "Hello!". Vedeta a spus apoi aceluiasi judecator: "Poate ca este o suma imensa pentru foarte multa lume din aceasta sala de judecata, dar pentru noi nu inseamna mult." Raspunsul acuzatilor? "Daca eu as fi vrut sa am parte de o nunta privata, nu as fi organizat-o la Hotelul Plaza..."

In mai 2003, WENN a relatat ca cei doi "sunt fericiti sa arate la televiziune primele fotografii cu noua lor fetita, Carys", lucru care i-a infuriat pe jurnalistii tabloidelor. "The Sun" i-a numit chiar "ipocriti" pe cei doi soti si "cu doua fete", in timp ce "Daily Mirror" se intreba: "Cu siguranta abilitatea extraordinara a cuplului de a trece peste aceasta timiditate nu are nimic de a face cu faptul ca Douglas, in varsta de 58 de ani, are un film de promovat?"...

Despre felul in care Michael Douglas a cerut-o in casnicie, vedeta a declarat: "Amandoi suspinam si ne suflam nasul. Imi curgeau toate cosmeticele si tot felul de secretii pe toata fata..."

Foarte multi s-au mirat cand Catherine Zeta-Jones s-a casatorit cu Michael Douglas, un barbat cu 25 de ani mai in varsta decat ea. Dupa acest eveniment, actrita a vizitat un magazin din Toronto, pentru a-si promova un nou parfum. In timp ce raspundea intrebarilor moderatorului, Zeta-Jones a fost neplacut surprinsa sa vada ca oamenii prezenti in magazin au propriile intrebari care i se adreseaza, de genul: "Cui preferi sa ii schimbi scutecele? Copilului sau sotului tau?..."

In 2003, Sean Connery i-a oferit actritei un Oscar pentru performanta sa din filmul "Chicago", in care a jucat rolul Velma Kelly. "Un scotian sa ii ofere unei fete galeze un Oscar!", a exclamat vedeta. "O, Doamne!"

Intrebata ce anume a deranjat-o la stilul de viata din Los Angeles, actrita a declarat: "Minciunile. Oamenii de aici vorbesc despre tine ca si cum te-ar cunoaste. Te-au vazut o data intr-un bar si, brusc, esti cel mai bun prieten al lor. De fapt, unii straini mi-au spus: 'O stii pe Catherine Zeta-Jones?' Normal ca spun 'Da'. Iar ei continua: 'O, Z ma cunoaste si ea pe mine!'"

Despre nasterea fiului sau, Zeta-Jones a precizat: "In timpul nasterii, ascultam muzica lui Tom Jones. Am avut un moment ireal, in care mi s-a parut ca doctorul imi canta: 'Pussycat, pussycat, i love you!'"...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod