Bono adora sa se machieze

Bono, solistul trupei U2, considera ca arata "sexy" cu privirea accentuata de creionul dermatograf, precizeaza site-ul FemaleFirst.co.uk.
Bono, solistul trupei U2, considera ca arata "sexy" cu privirea accentuata de creionul dermatograf, precizeaza site-ul FemaleFirst.co.uk.

Starul in varsta de 48 de ani a declarat: "Cred ca arat foarte sexy cu ochii machiati. Este un personaj nou, pe care il incerc acum. Este inca in faza de teste! Acum cateva saptamani am inceput sa ma joc cu chestia asta".

Solistul reuseste de fiecare data sa iasa in fata cu o idee trasnita, insa acest lucru nu inseamna ca toti colegii sai de trupa sunt mereu la cheremul lui.

Bateristul Larry Mullen Jr.
precizeaza:
"Lumea crede ca toti avem la noi un soi de pager si e ceva de genul: 'Bono are o idee! O, la naiba! Sa ne deschidem pagerele!'".

Mai mult decat atat, Mullen Jr. a afirmat ca intreaga formatie petrece foarte mult timp incercand sa il convinga pe Bono sa nu puna in practica toate ideile nebunesti care ii trec prin cap: "Cred ca, daca ar fi dupa Bono, probabil ca am inregistra si am canta pentru Africa, asa gandeste el. Pur si simplu, el vrea sa ofere totul. Dar lucrurile nu pot functiona asa".

Bateristul trupei a adaugat: "Petrecem foarte mult timp incercand sa il oprim pe Bono sa faca cele mai nebunesti lucruri posibile.
Pur si simplu, nu inteleg de unde are atata energie pentru ele".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod