Atacuri la adresa Angelinei

Pe site-ul www.hollywood.com a aparut o stire conform careia actrita de comedie Joan Rivers a luat-o in vizor pe Angelina Jolie, spunand despre acesta ca este "proasta"
Pe site-ul www.hollywood.com a aparut o stire conform careia actrita de comedie Joan Rivers a luat-o in vizor pe Angelina Jolie, spunand despre acesta ca este "proasta".

In timpul unui interviu pe care l-a acordat celor de la GMTV (show la televiziunea britanica), Rivers s-a folosit de gafele pe care le face actrita ca sursa de inspiratie pentru momentele ei umoristice.

"De-a lungul timpului am lucrat cu foarte multe actrite proaste. De exemplu, am lucrat cu Angelina Jolie. A vazut un indicator pe care scria "Pardoseala Umeda" si chiar a umezit-o...", a spus Rivers.


"Nu pot sa spun ca nu este atragatoare, dar pot sa spun ca nu este desteapta. Incredibil de frumoasa, dar proasta. Se spune ca l-a intrebat pe Stevie Wonder care este culoarea care-i place cel mai mult", a continuat actrita.

Nu este pentru prima data cand Rivers le ataca pe celebritati, la televiziunea britanica. In iunie 2008 a fost data afara in timpul emisiei show-ului "Loose Women", dupa ce l-a injurat si l-a jignit pe actorul Russell Crowe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod