Cea mai elegantă fetiţă: La doar 18 luni, primeşte câte o ţinută gratis pe zi

Carly Aston şi-a tranformat fetiţa într-o celebritate


Avaya a primit până acum 500 de haine de firmă, iar producătorii încep să o caute tot mai des, pentru că arată extraordinar şi este foarte populară. "E uimitor, Avaya a strâns mai multe haine în garderobă în 18 luni decât adună cele mai multe dintre femei într-o viaţă", a declarat mama micuţei. "Unii cred că-s o piţipoancă pentru că postez atâtea poze cu fetiţa mea, dar îi ignor. Avaya e un copil fericit şi chiar îi place să stea în faţa camerei foto.

Nu-i de mirare că are atâţia fani, aduce fericire multor oameni", a mai spus Carly.

Tânăra speră cu surioara mai mică a Avayei îi va călca pe urme: "E un mod plăcut de a petrece timpul împreună tot îmbrăcând-o şi pozând. Să ai un copil faimos pe Instagram înseamnă să fie adesea recunoscut când mergem cu toţii undeva. Unii au fondat chiar şi nişte pagini de fani."

"Ca orice mamă, cred că fiica mea este minunată, dar a fost minunat să văd că atâţia oameni cred la fel.
La început credeam că Daniel se va opune, dar el m-a susţinut, a putut vedea că nu făceam nimic care să o lezeze pe Avaya. E doar un mod de a o celebra pe minunata noastră fiică"
, a mai spus tânăra mamă.

În luna februarie, Avaya a apărut pe Fashion Kids, un cont de Instagram cu peste trei milioane de urmăritorim dedicat copiilor îmbrăcaţi impecabil, relatează Daily Mail. Iar apariţia din iulie, când a purtat o ţinută din colecţia pentru copii a surorilor Kardashian, a consacrat-o pe micuţa Avaya Hugo drept o emblemă a modei pentru cei mici.
"Am simţit că atunci Avaya a intrat pe harta Instababies. Am strâns repede 60.000 de urmăritori şi fiecare poză a început să aibă mii de comentarii. Acum câteva luni, am fost cu Avaya o zi la Blackpool, iar oamenii ne opreau pe stradă pentru că o recunoşteau", a povestit mândră mama micuţului model. "Ne-am simţit celebri", a adăugat ea.


Foto: Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod