Cum să-ți faci vacanța ca un star: 7 case de vedete listate pe Airbnb

În octombrie 2007, fondatorii Airbnb, Joe Gebbia și Brian Chesky, și-au pus spre închiriere una dintre camerele libere din apartamentul lor din San Francisco pentru că nu reușeau să plătească chiria destul de costisitoare.

Era o conferință importantă în oraș  și au sperat ca cerând 80 de dolari pe noapte ar putea strânge ceva bani în plus pentru plata chiriei în acea lună.

Zece ani mai târziu, există peste un milion de proprietăți listate pe Airbnb, din peste 191 de țări.
Iar în prezent nu doar tinerii care vor să facă un ban în plus își listează proprietățile pe platformă, ci și oameni pentru care banii nu sunt neapărat o problemă, printre care și starurile de cinema sau moștenitorii lor.

Dacă vrei să experimentezi pe propria piele ce înseamnă să trăiești precum o celebritate, atunci poți închiria pe Airbnb una dintre aceste locuințe de lux care au aparținut unor vedete:
1 din 8

Casa Elizabeth

Situată în Palm Springs, casa cu patru dormitoare este fosta locuință a legendarei actrițe Elizabeth Taylor. Înconjurată de garduri masive pentru intimitate, dotată cu piscină, cascadă și având o priveliște uimitoare către munți, proprietatea se închiriază cu 700 de dolari pe noapte.
MAI MULT DESPRE: casa, calatorii, vacanta, Airbnb
4 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod