Christian Tour: Numărul românilor care vor merge în vacanță la vară în Turcia va crește cu 50%, iar al celor care vor alege Grecia cu 15%

Christian Tour, cel mai mare touroperator din România ca număr de turiști și cifră de afaceri, estimează pentru sezonul estival 2018 o creștere cu 50% a numărului de români care vor alege să-și petreacă vacanța de vară într-o stațiune din Turcia și un plus de 15% a celor care se vor îndrepta spre Grecia. Către stațiunile din Turcia, destinații căutate pentru serviciile all inclusive și hotelurile de patru și cinci stele, compania va opera peste 15 zboruri charter pe săptămână, cu plecare de pe principalele aeroporturi din România: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad, Oradea, Iași, Bacău și Târgu Mureș.

Christian Tour este agenția din România cu cele mai multe zboruri charter spre Turcia și cu cele mai multe hoteluri contractate, iar aceste volume mari îi permit să negocieze prețuri mai mici. Pe aceste cifre concrete se bazează estimările noastre, potrivit cărora numărul turiștilor români care își vor petrece vacanța de vară în Turcia va crește semnificativ”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Referitor la prețul vacanțelor în Turcia, compania aduce la Târgul de Turism al României, eveniment care se desfășoară la Centrul Expozițional Romexpo din București în perioada 16-19 noiembrie, pachete cu tarife ce pornesc de la 285 de euro, sumă în care turistul are asigurate 7 nopți de cazare la un hotel de cinci stele în regim all inclusive și transport cu avionul.

Tot la Târgul de Turism, Christian Tour va lansa un sistem dinamic, dezvoltat de divizia de tehnologie a grupului și asemănător celui folosit de companiile aeriene low-cost, prin care pot fi achiziționate doar bilete de avion către aeroporturi din stațiunile din Turcia. Astfel, biletul de avion către aceste destinații va costa de la 49 de euro de persoană, cu toate taxele incluse. Și în ceea ce privește Grecia, destinație către care mii de români se îndreaptă în fiecare vară, Christian Tour estimează pentru sezonul estival 2018 o creștere cu 15% a numărului de turiști.

La standul agenției de la Târgul de Turism de la Romexpo, un pachet care include doar cazarea pentru o săptămână la vară în una din insulele grecești costă de la 17 euro. Turiștii care preferă călătoriile în Grecia cu avionul găsesc vacanțe de o săptămână cu zbor inclus de la 195 de euro de persoană.

Agenția, care operează cele mai multe zboruri charter pe piața românească și vinde cele mai multe vacanțe complexe de genul celor all inclusive, circuite, experiențe culturale, Senior Voyage, anunță că de-a lungul întregului sezon estival 2018 va opera un număr total de 45 de zboruri charter pe săptămână către Turcia, Grecia, Croația (destinație nouă în portofoliul companiei) și Spania. “Christian Tour se bazează pe o infrastructură solidă și pe experiența acumulată în ultimele două decenii pentru a oferi turiștilor pachete complexe.
Avem divizie proprie de transport, divizie proprie de programatori și o rețea de peste o mie de agenții partenere. Oferim garanții pentru camerele de hotel și zborurile charter. Așadar, avem o structură solidă, complexă și maturitatea necesară pentru a susține acest business dezvoltat cu capital 100% românesc
”, a adăugat Marius Pandel.

Tot la Târgul de Turism, Christian Tour lansează programul First Minute Circuite, un concept nou prin care turiștii sunt provocați să descopere o destinație prin intermediul tuturor simțurilor, de la văz (obiective turistice, activități) până la gust (savori locale, gastronomie, piețe tradiționale). Programul aduce o destinație nouă pe piața românească: El Camino, drumul pelerinilor către Santiago de Compostela. Târgul de Turism coincide anul acesta cu Black Friday, prilej cu care Christian Tour va vinde sejururi în destinații interne cu discounturi de până la 70% și în destinații externe cu reduceri de până la 50%.
Ca o noutate, agenția introduce conceptul Black Friday Warm Up, prin care le propune turiștilor vacanțe în destinații exotice precum Maldive (sejur de la 1.850 euro/pers.), Thailanda (1.783 euro/pers. în cameră dublă + 310 euro taxe de aeroport), Singapore și Bali (1.641 euro/pers în cameră dublă + 310 euro taxe de aeroport).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod