Ce să nu iei cu tine în vacanță?

Vrei să pleci relaxat în vacanță ,dar când începi să împachetezi, deodată ți se pare că valiza este neîncăpătoare? Află de ce lucruri nu vei avea nevoie și creează-ți un bagaj mai ușor, care nu te stresează.
Nu este deloc amuzant să pleci în vacanță cu 2-3 valize, așa că este util să înveți care sunt lucrurile cu o utilitate mai redusă. Dacă vei realiza un bagaj de dimensiuni mici vei avea tot ce ai nevoie fără să te agiți pentru că nu ai cum te descurci cu multe valize. 

  
Iată care sunt lucrurile care îți încarcă bagajul și pe care nu ai de ce să le iei în vacanță:

 
1. Cărțile în varianta clasică

Într-adevăr, coperta și foile unei cărți miros cu totul special, dar când pleci în concediu îți va ocupa foarte mult spațiu în bagaj. Mai bine caută același titlu online și descarcă versiunea pentru Kindle. În acest mod nu vei renunța la lecturile tale favorite, dar nici nu vei avea un bagaj mult mai greu pentru a le avea mereu cu tine.

 
2. Foehn-ul tău

Verifică la hotelul la care vei sta și află dacă toate camerele sunt dotate cu uscătoare de păr. Dacă există unul deja acolo nu ai de ce să-l aduci și pe al tău.
Chiar dacă tipul de uscător de la hotel nu va fi neapărat cel mai performant te va ajuta să economisești mult spațiu și nu vei avea probleme pe durata vacanței.

 
3. Lucrurile care nu ți s-au părut niciodată utile

Orice lucru care poate fi cumpărat la destinație nu trebuie să se regăsească în bagajul tău. Limitează-te la ceea ce folosești cu adevărat și nu vei regreta deloc greutatea bagajului când pornești la drum.

 
4. Lichidele în recipiente inadecvate

Asigură-te că fiecare recipient care conține lichide este bine închis și pune-le separat, în pungi etanșe.

 
5. Lucrurile pe care le-au împachetat și prietenii sau partenerul

Indiferent dacă mergi într-o excursie cu prietenii, într-o vacanță romantică sau cu toată familia este foarte important să te consulți cu celelalte persoane care vor merge cu tine pentru a nu lua cu toții aceleași lucruri. În acest mod veți economisi spațiu fără să renunțați la niciun lucru necesar.

 
6. Ceva care nu poate fi înlocuit

Nu lua lucruri foarte scumpe sau diferite obiecte moștenite în familie când mergi în vacanță. Este posibil să se piardă sau chiar să dispară când nu ești atent.
Mai bine lasă-le acasă și evită momentele neplăcute sau stresul constant pentru că trebuie să fii mereu atent la ce se întâmplă cu obiectele respective.

 
7. Prea multe haine pentru fitness

Chiar ai nevoie de 5 perechi de pantaloni speciali pentru a putea alerga în fiecare dimineață? Deși este o inițiativă utilă, dacă nu ai mai făcut sport în vacanță până acum nu este recomandat să exagerezi. Ia cu tine echipamentul de care vei avea nevoie pentru aventurile pe care le plănuiești, dar nu umple valiza exclusiv cu haine sport.

 
8. Toate medicamentele de acasă

Trebuie să iei cu tine medicamentele pe care le iei zilnic, dar în afară de acestea nu vei avea nevoie decât de ibuprofen sau aspirină. Lasă restul medicamentelor acasă.

 
9. Orice lucru pe care nu l-ai scris pe listă

Trebuie neapărat să-ți faci o listă înainte de a începe să împachetezi. Elementele componente vor depinde de vreme, itinerariul ales și locul unde vei sta.
Ia lista cu tine pentru că va fi utilă și la întoarcere pentru a te asigura că nu ai uitat nimic la hotel.

 
10. Mai mult de 2 costume de baie

Pentru majoritatea vacanțelor 2 costume de baie sunt suficiente. Poți spăla unul dintre ele, îl vei lăsa la uscat și îl vei purta pe al doilea în acest interval.

 
11. Ținute foarte formale

Gândește-te bine ce tip de vacanță vei avea. Dacă scopul este să te relaxezi și nu vei participa la evenimente precis nu ai de ce să iei cu tine haine foarte elegante, care ocupă mult spațiu sau pantofi cu toc cui.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
25 Aprilie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod