Beyonce în rolul de femeie de afaceri. Știi la ce sistem de securitate apelează?

Se vorbește tot mai des de statutul femeii în societatea de azi. Despre cum reușesc unele femei să inspire oamenii, să reinventeze roata și cum se impun, ghidându-se după propriile reguli.

Probabil că multe dintre noi ne întrebăm care este rețeta succesului lor și ce calități le-au ajutat să se remarce. O femeie de afaceri este, în primul rând, o femeie puternică. Ea capitalizează nu doar pe atuuri, ci și pe punctele sale slabe. Luptă pentru afirmarea propriilor opinii sau pentru drepturile pe care le are. În plus, este permanent conștientă de faptul ca este definită de suma acțiunilor ei.

Cântăreața Beyonce este una dintre cele mai influente personalități ale momentului.

Talentul și tenacitatea au transformat-o într-un brand recunoscut la nivel mondial, este ambasadoare a numeroase mărci de success, dar și deținătoarea propriilor branduri. Este o femeie de succes, o feministă convinsă, o soție perfectă, o mamă grijulie și lista continuă.

Beyonce impresionează prin atitudine, frumusețe, stil vestimentar și multă pasiune în ceea ce face. Încrederea pe care o are în forțele proprii îi dictează și alegerile sale. Stârnește mereu admirație datorită ținutelor pe care le poartă.
Iar când vine vorba de tehnologie, presa internaționată a surprins-o în repetate rânduri cu un telefon BlackBerry Porsche Design P'9981 primit de la Kanye West. De ce BlackBerry și nu orice alt smartphone?

În primul rând datorită securității oferite. Compania canadiană este recunoscută pentru nivelul de securitate ridicat, motiv pentru care este folosit îndeosebi în sectorul public și în mediul de afaceri. BlackBerry este un obiect valoros pentru Beyonce, mai ales în contextul în care toată lumea este cu ochii, dar și cu urechile pe ea.
Chiar artista a declarat într-un interviu că nu se desparte de BlackBerry nici atunci când doarme. Dincolo de avantajul securității oferite de BlackBerry, telefonul se remarcă prin eleganța designului, care-i complementează stilul.

Beyonce este cu siguranță un model de urmat de către tânăra generație, atât în calitatea ei de artistă, cât și în rolul de femeie de afaceri. Ea ne arată că se poate să ajungi acolo unde-ți dorești, dar cu multă muncă, pasiune, răbdare și determinare.

Și, dacă aveai nevoie de și mai multă inspirație, accesează acest video.


Sursa foto: https://c2.staticflickr.com/6/5461/6942479138_0bc386bcae_b.jpg

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod