Andreea Runceanu (Amadeus) te invata cum sa ai o relatie fericita

Andreea Runceanu, artista din trupa Amadeus, va sustine, in calitate de personal life coach acreditat international, un prim seminar in cadrul caruia va dezvalui secretele unei relatii fericite.
Pornind de la statisticile din ultimii ani, care arata ca relatiile sentimentale si casniciile sunt din ce in ce mai amenintate de factori externi, Andreea Runceanu a studiat subiectul si va impartasi tehnicile, testate si aplicate, prin care partenerii isi vor putea schimba radical atitudinea si mentalitatea, reusind sa depaseasca orice problema aparuta in cuplu.

„Va astept cu drag, sambata, 13 noiembrie, la atelierul meu ‚Fericirea in cuplu’, unde veti afla reteta dupa care se poate ‚gati’ o relatie de iubire mereu proaspata, dulce, colorata si neaparat foarte sanatoasa.
Veti pleca de acolo cu o alta mentalitate, cu tehnici pe care le veti putea aplica imediat. Sunt testate, aplicate si dau rezultate garantat. Sunt artist de cand ma stiu, practicant NLP si life coach certificat international, dar ceea ce ma defineste cu adevarat este ca sunt un om fericit, echilibrat si implinit. Sunt mama a doi copii si iubita sotului meu de aproape 10 ani, ani frumosi in care am invatat ce trebuie si ce nu trebuie sa faci ca sa construiesti fericirea in cuplu"
, declara Andreea Runceanu.

Workshop-ul “Fericirea in cuplu” va avea loc sambata, 13 Februarie, intre orele 14.00 - 17.30, la Training Café, de pe str.
Academiei nr. 17, etaj 3, Bucuresti (zona Novotel, Calea Victoriei). Doritorii se pot inscrie trimitand un email la adresa lifecoach@andreearunceanu.ro. Participarea la seminar costa 80 de lei de persoana, tarif promotional pana la data de 10 februarie, urmand ca apoi taxa sa fie de 100 de lei. Numarul maxim de participanti este de 15 persoane, tinand cont ca workshop-ul este interactiv si are caracter preponderent aplicativ.

Colega de trupa a Andreei, Patricia Cimpoiasu, ii sustine acesteia initiativa spunand: „Recomand din tot sufletul si cu toata increderea acest curs! Dumnezeu ne da frumusete, bunatate, dar numai noi suntem responsabili de implinirea noastra.
Noi luam deciziile bune/rele, noi invatam sa iubim si noi invatam sa ne respectam... Dar oare stim noi mereu sa facem toate aceste lucruri? Nu stiu cum, dar Andreea are sa ne spuna cu siguranta ceva!”.


Andreea Runceanu este membru fondator al trupei Amadeus, cea mai de succes formatie romaneasca peste hotare, dar si specialist NLP si life coach in urma absolvirii scolii internationale Noble Manhattan Coaching, din Marea Britanie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod