Cum le poti urma exemplul?

Visezi sa arati ca un star, dar crezi ca metodele prin care se intretin vedetele te depasesc atat financiar cat si din punct de vedere al timpului? Iata aici cateva dintre metodele prin care se intretin si cum le poti introduce in stilul tau de viata.
Secret de star: Pentru a evita tentatiile culinare aflate la restaurante si petreceri, Halle Berry consuma mancare sanatoasa inainte de a iesi in oras.

Poti face la fel: Inainte de a pleca la petrecere, consuma un iaurt sau cateva nuci si un fruct si vei rezista pana la cina. Astfel poti evita sa gusti din prajiturele, chipsurile si pateurile servite la petrecere.

Secret de star: Liz Hurley crede ca secretul unui corp zvelt se afla in mesele cat mai "mici". Aceasta declara ca o masa obisnuita este formata din "putin peste la gratar, o mica portie de orez salbatic si cateva legume."

Poti face la fel: Foloseste tacamuri mai mici, astfel incat farfuria va arata mai incarcata.

Secret de star: Catherine Zeta - Jones s-a inscris la "WeightWatchers" pentru a pierde kilogramele acumulate in timpul nasterii.
Participand la intruniri, frumoasa actrita a invatat ce trebuie schimbat in stilul de viata si sfaturi cu privire la dieta alimentara.

Poti face la fel: Te poti informa mai mult urmarind emisiuni tv, cu ajutorul revistelor si online.

Secret de star: Sarah Michelle Gellar, frumoasa actrita din "The Scooby Doo", consuma multa supa pentru detoxifierea corpului. De asemenea, aceasta nu consuma zahar, produse lactate sau prajite. "Practic traiesc doar cu supa si vitamine."

Poti face la fel: Poti gati o cantitate mai mare de supa de legume si congela pentru atunci cand esti nevoita sa mananci "pe fuga".

Secret de star: Fostul supermodel Linda Evangelista consuma "superalimente" pentru a se pastra frumoasa si sanatoasa.
Acestea contin vitamine, nutrimente si minerale necesare sanatatii, prevenirii bolilor si longevitatii.

Poti face la fel: Pot parea scumpe si rare, dar probabil ca aceste "superalimente" se gasesc si in frigiderul tau de acasa: morcovi, capsuni, banane, ceai verde, broccoli, tofu.

Secret de star: Noua mamica Britney Spears a reusit sa-si recapete corpul dupa sarcini consumand multe fructe, nuci, iaurturi degresate si cu 6 mici mese pe zi. Dar marele secret este alaptatul.

Poti face la fel: Noile mamici pot scapa de 500 calorii pe zi doar alaptandu-si copiii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod