Poveste adevărată: "Nora mea umblă despuiată prin casă și cred că-i face avansuri soțului meu"

Deși nu cred că sunt în segmentul de vârstă vizat de site-ul vostru, vă mai citesc din când în când și vă scriu acum cu rugămintea de a-mi da câteva păreri și sfaturi cu privire la o chestiune pe care o trăiesc, din cauza unei fete tinere, așa ca voi, cititoarele de pe Eva
Mă gândesc că m-ar ajuta să înțeleg psihologia fetelor din ziua de azi, dacă aflu și de la altele de vârsta nurorii mele care sunt percepțiile lor despre lume și viață în general.

Chestiunea este următoarea: fiul meu s-a căsătorit de mai bine de un an și tânărul cuplu locuiește cu noi deocamdată. Sunt în tratative să contracteze un credit și să se mute la casa lor, dar de când s-au căsătorit efectiv stau la noi. Nu avem neînțelegeri, dimpotrivă, îmi place să cred că noi, cei „bătrâni” (deși avem puțin peste 50 de ani și eu și soțul meu) suntem destul de rezonabili și le respectăm pe cât posibil spațiul de viață și intimitatea celor tineri. Întotdeauna am aplicat această regulă și cu fiul nostru, căruia i-am oferit libertatea de a-și dezvolta personalitatea în orice direcție și-a dorit. Și cred că am reușit să scoatem un om bun din el.

Avem un apartament cu patru camere, deci teoretic nu ar fi înghesuială, dar sunt de acord că întotdeauna un cuplu tânăr trebuie să aibă casa lui. Cum spuneam, nu sunt disensiuni, totuși eu personal am o nemulțumire: faptul că nora mea se afișează cu nonșalanță prin casă în ținute sumare, uneori prea sumare. După baie doar cu un prosopel în jurul corpului de exemplu sau vara cu rochițe scurte și foarte transparente, fără sutien. Sigur, se poate spune că soțul meu a văzut și el destule corpuri la viața lui, apoi dacă mergem la mare vede oricum suficiente fete despuiate pe plajă, dar ceva din comportamentul nurorii mele îmi displace. Poate pentru că se petrece în casă, unde toți ceilalți sunt îmbrăcați normal, și nu pe plajă? Poate pentru că mi se pare că o face ostentativ în fața soțului meu și chiar și a mea câteodată, fără să se sfiască?

Oricum, m-am întrebat în timpul ăsta, de când am observat libertinismul ei, dacă sunt cumva deranjată de faptul că ea e tânără și eu nu mai sunt sau de faptul că fiul meu e așa de pasionat după ea sau poate chiar de faptul că e o femeie frumoasă și dezinvoltă, chestiuni care mie mi-au lipsit chiar și în tinerețea mea. Nu știu să spun clar ce mă deranjează, e posibil să fie toate astea la un loc și de fapt ea să nu-i facă avansuri soțului meu, ci doar să mi se pară mie.

Observ, însă, că acest tip de comportament este specific tinerelor de azi, comparativ cu cât eram noi (la vremea noastră...) de timide. Sigur, n-aș vrea să generalizez nici comportamentul fetelor de azi, nici cumințenia celor de ieri, dar probabil când se întâlnesc două astfel de extreme iese o nemulțumire ca a mea acum. Mie personal mi se pare că o fată de 20 și un pic de ani nu ar trebui să se afișeze în ținutele alea în fața socrilor ei, a unui bărbat care are dublul vârstei ei, decât dacă vrea să-l stârnească cumva, să-l incite.

Nici nu pot să spun ceva, fiului meu sau ei, pentru că s-ar interpreta și nu vreau să-i îndepărtez sau să le stric relația cumva. I-am semnalat uneori soțului meu așa, pe jumătate în glumă, că nurii nurorii noastre sun cam peste tot prin casă. Ba, uneori și obiecte de lenjerie de-ale ei se mai „pierd” prin locuri comune ale casei, în loc să stea la ei în cameră. Dar soțul meu s-a făcut că plouă și nu mi-a răspuns nici măcar la glumă. Așa că nu știu cum să reacționez și ce să cred. Oare exagerez? Vouă cum vi se pare?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ELENA pe 24 Dec 2018, 19:41
    NORA

    Doamna scumpa,umbla si tu exact ca ea ,trebuie sa recunoastem ca in ciuda varstei pe care o aveti,eu zic ca vei invinge . Tot femeile coapte sunt mai atractive .Dv.cred ca aveti sani mari si usor lasati dar numai buni de tras de ei ,supti ,sex intre ei etc.,ceea ce la cea tanara inca nu sunt dezvoltati.Fundul unei doamne de varsta dv. este mai apetisant ,mai frumos si mai ademenitor care cere zmotocit si acum ajungem sa vorbim putin si despre pasarica dv. care este are ani de zile de experiente sexuale intretinuta,mai primitoare si sigur mai pufoasa si deci va fi preferata in defavoarea norei pt sotul dv. mai mult ca sigur. Eu asa am procedat si sti-ti ce sa intamplat ? Nora mea sa simtit inferioara si dupa o saptamana nu mai imi umbla despuiata pentru ca sotul meu era numai cu ochii dupa mine si cu madularul erec si mi-o dadea unde ma prindea. Dar motivul adevarat pt care cred eu ca a renuntat a fost ca si fiul meu o avea sculata de fiecare data cand ma vedea si cred ca ea a observat asta si a renuntat sa-si mai arate nuriii prin casa,ASA CA AM CASTIGAT, am invins-o ! Si nu m-am asteptat sa aiba efect si asupra fiului meu , cand l-am vazut cu ea sculata am ramas uimita placut .

    0
    0

  • alexandra pe 16 Mai 2014, 20:06
    cretine

    parasute de 2 lei. Imi pare rau, dar alta descriere nu pot avea pentru ele. Si eu fac parte din generatia din ziua de azi, dar nu pot concepe ca cineva face ce face ea. Mai mult goala in fata socrilor? E clar ca o faci ostentativ. Imi pare rau ca barbatul s-a abtinut de la comentarii. Probabil ca se bucura de priveliste, ceea ce mi se pare chiar mai scarbos...

    1
    0

  • florentina pe 5 Mai 2014, 22:54
    Sunt cel putin 2 solutii

    Eu cred ca "stilul" ei poate fi corectat prin doua metode, fie sa-i impuneti ( de comun acord cu sotul) o tinuta normala fie sa va comportati la fel ca ea, de cateva ori sa apareti, sotul in chiloti sau in sort si d-stra in costum de baie sau in furou pt. ca nu aveti nimic de pierdut, sunteti in casa d-stra, nu uitati. Iar cu fiul d-stra trebuie sa comunicati mai mult, sa fiti mai aproape unul de celalalt, este copilul d-stra si trebuie sa stie ca si mama lui are dreptul sa se simta bine in familie; nu va jenati sa-i spuneti ce va deranjeaza, o atitudine deschisa din partea d-stra ar fi mult mai benefica decat tacerea. SUCCES!

    3
    0

  • Gabriela pe 5 Mai 2014, 21:33
    Cei 7 ani de acasa ...

    Ma numar si eu printre tinerele din ziua de azi,din pacate. :))) Prea cu tupeu si fara rusine sa apari asa in fata socrilor, dar mai ales sotul nu are nimic de zis?! Eu nu as putea sa apar asa in fata socrilor. Iti etalezi corpul in fata sotului nu prin casa .. Doamne..

    3
    0

  • eva pe 5 Mai 2014, 11:17
    hmm

    Fata asta ori nu prea are educatie de-acasa, ori e dusa cu pluta, ori vrea intr-adevar sa-l provoace pe sotul tau. Eu cred ca nu ti se pare ceea ce vezi, e purul adevar si trebuie sa iei masuri. Cum? Vinde apartamentul de 4 camere si cumpara-ti tu cu sotul altul de 2 camere (in felul asta vei face si economii la utilitati), iar lor le dati restul de bani sa-si cumpere 1-2 camere si sa se descurce singuri. Si fiul tau ar trebui sa fie cu ochii-n patru, ca tanara lui sotie e cam "inocenta" si in cautare de barbati.

    4
    1

  • bob pe 5 Mai 2014, 08:07
    atentie !

    Povestea sigur nu e unica...se poate analiza atitudinea fetei,DAR eu nu inteleg atitudinea barbatilor.In primul rand sotul dv :cum sa nu spuna nimic ?! (nu lor,ci dv )Deci ii place,se simte f bine asa ,se simte poate flatat ca fata nu se sfieste(se poate interpreta si ca fata il considera prea batran,dar la 50...hm..n-as crede)De baiat ce sa zic ?! el e vrajit,nu vede-nu aude decat ce spune ea,e normal.Daca ar fi trecut mai mult timp era de asteptat sa vada si sa il deranjeze,sa intervina.. Sfatul meu este sa incercati sa ignorati ,dar sa le grabiti plecarea !

    5
    0

  • vera pe 4 Mai 2014, 00:51
    afara cu ei

    cel mai bun lucru de facut este sa se mute tinerii singurei, cu chirie. asa se poate plimba si in fundu gol in casa si nu va mai starni pe nimeni. ea se simte in largul ei asa, bun simt nu prea are si, de ce nu, provoaca, poate chiar o face deliberat. spui ca tinerele din ziua de azi sunt mai dezinvolte decat erati voi odata....esti dezinvolt in momentul in care te simti in largul tau, ea se simte mult prea in largul ei. deci, da i frumusel afara si lasa i sa se descurce cum o sti cu chirie cu tot. chiar dk voi aveti apartament cu patru camere, cuplurile nu sunt menite sa locuiasca impreuna. asa, cu chirie, cu o garsoniera, cand vor avea probleme financiare se vor maturiza mai repede si sa vezi ce o sa ii treaca dorintele de a si etala nurii si se va gandi si la altele mai...importante in viata: facturile. multa bafta!

    15
    1

  • maria pe 3 Mai 2014, 23:22
    despre nurori si soacre mici

    1.cum bine ai sesizat, pe neasteptate, chiar daca cu acordul tau, o tanara lupoaica a intrat pe teritoriul tau 2.binenteles ca ea acum incita, provoaca, exploreaza, isi masoara nurii care sunt in conceptia ei cu rezultatul obtinut 3.concret nu ai nimic sa ii reprosezi, si cam ce ai avea - faptul ca poarta rochite fara sutien ???? Doamne iarta-ma si eu mi-as dori din tot sufletul sa pot purta din nou rochite fara sutien (am 40 si ceva de ani ) gandeste-te si trateaz-o ca pe fata ta, crezi ca ea nu si-ar fi lasat pe ici pe colo diverse articole de imbracaminte...!!!?? 4.cine ramane calm in aceasta situatie are de castigat, daca te apuci de reprosuri-comentarii-critici ai doar de pierdut 4bis. ai pierdut inima unui barbat - fiul tau - numai esti pe primul loc in inima lui - incearca sa il tii aproape pe sotul tau, tine-o de mana pe nora ta altfel iti pierzi fiul pe vecie o viitoare soacra mica

    12
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod