Elemis știe de ce au nevoie bărbații puternici

Știi cum se spune: un bărbat puternic are lângă el o femeie și mai puternică. Puternică și tandră – grijulie chiar – pentru că până și bărbații puternici au nevoie să simtă că li se poartă de grijă. Fă-l, deci, să simtă că-l iubești în fiecare zi, nu aștepta doar ocaziile speciale.
Elemis oferă soluțiile pentru ca timpul să atingă cu blândețe chipului bărbatului iubit de tine. Pro-Collagen Marine Cream for Men hidratează pielea instantaneu, o hrănește și estompează ridurile fine de pe suprafața ei. Crema conține o concentrație mare de extras din alga Padina Pavonica și de extras de Gingko Biloba, două plante cu proprietăți antioxidante remarcabile.

Ea conține, de asemenea, Abyssine, o substanță cu totul specială, care îmbunătățește hidratarea și previne iritarea pielii, ajutând-o, totodată, să-și mențină suplețea și elasticitatea.
De altfel, crema este ideală a se folosi după bărbierit, datorită calităților ei calmante.

Și, pentru ca experiența senzorială a fiecărei dimineți să fie completă, crema Pro-Collagen Marine este îmbogățită cu un parfum de lămâie, patchoulli și de mușcată.
Rezultatul final: nici urmă de disconfort după bărbierit și o piele cu un aspect proaspăt și întinerit.

Pro-Collagen Marine Cream for Men, 30 ml
Preț recomandat: 335 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod