Mobilitate şi eficientă cu aspiratorul UltraFlex de la Electrolux

Aspirarea casei se poate transforma într-o joacă de copii, dacă este realizată cu electrocasnice dotate cu cele mai noi tehnologii, dezvoltate pentru a aduce mobilitatea şi eficientă în casă ta. De exemplu, cu ajutorul aspiratorului UltraFlex de la Electrolux, vei putea aspira mai multe camere fără a întrerupe procesul pentru a schimba sursa de alimentare sau pentru a goli recipientul de praf. Astfel, procesul va decurge lin şi rapid iar tu vei lasă în urmă ta o curăţenie impecabilă.
Fiind prevăzut cu sistemul inovator Multi Room System™, aspiratorul UltraFlex are o rază de acţiune de 12 m, ceea ce înseamnă că vei putea aspira o suprafaţă generoasă, fără întreruperi. Acest lucru este posibil atât datorită firului de alimentare foarte lung şi tubului telescopic, cât şi datorită sistemului de control al deplasării Motion Control System™ şi a roţilor moi care asigură mutarea lînă a aspiratorului dintr-o camera în altă. Astfel, vei putea face trecerea de pe covor pe parchet şi înapoi pe mochetă printr-o răsucire lina şi fără mişcări bruşte.

Pe lângă mobilitatea excelenţă, aspiratorul UltraFlex asigură şi o performanţă deosebită de aspirare.
Acesta este prevăzut cu tehnologia Turbo Cyclonic™ ce permite o putere sporită de aspirare a prafului care, odată colectat, este compactat şi împins spre pereţii laterali ai recipientului de praf de 1,6 litri. Golirea prafului se face igienic şi rapid cu ajutorul unei clapete speciale care controlează procesul şi reduce împrăştierea impurităţilor. De asemenea, fiind un aspirator fără sac, poţi uită de neplăcutul proces de înlocuire a acestuia.

Dotat cu duză AeroPro™ 3-în-1, aspiratorul UltraFlex te va ajută să aspiri mai multe tipuri de suprafeţe, cu ajutorul unui singur accesoriu.
Astfel, fie că doreşti să aspiri canapeaua, spaţiile înguste sau mobilierul, vei avea la îndemână câte o perie dedicată fiecărei zone, într-o singură duză.

Rază mare de acţiune nu presupune şi nevoia un spaţiu mărit de depozitare, UltraFlex având o construcţie compactă care, alături de opţiunile adaptabile de depozitare, permit introducerea aspiratorului într-un dulap de doar 40 de cm. Acesta poate fi aşezat atât culcat, cât şi în picioare, în funcţie de spaţiul disponibil.

Bucură-te de o flexibilitate sporită şi rezultate maxime de curăţenie cu ajutorul aspiratorului UltraFlex!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod