Semineul? Il poti avea si la bloc

Pentru ca semineul electric se monteaza precum un tablou si nu are nevoie de horn pentru evacuarea fumului, ti-l poti pune si in apartamentul de bloc. Nu faci niciun compromis: are efect de flacara reala si degaja caldura.
Pentru ca semineul electric se monteaza precum un tablou si nu are nevoie de horn pentru evacuarea fumului, ti-l poti pune si in apartamentul de bloc. Nu faci niciun compromis: are efect de flacara reala si degaja caldura.

Nu este doar o copie mai practica si mai accesibila a clasicului semineu in care troznesc lemnele. Semineele electrice reusesc sa dea impresia unui jar si a unor flacari reale si, in plus, degaja si caldura, cu ajutorul unei aeroterme care are mai multe trepte de putere.

Cele mai multe dintre modele sunt dotate chiar si cu telecomanda, astfel incat nu trebuie sa te deranjezi din fotoliul tau confortabil pentru a inchide, deschide sau regla “focarul”.

Il poti folosi si vara, pentru ca efectul de flacara si de jar este independent de sursa de incalzire.
Astfel, chiar si intr-o zi torida de vara poti sa te relaxezi in fata semineului cu un pahar de limonada racoritoare in mana.

Potrivit in orice amenajare


Cine isi doreste un astfel de semineu? Toata lumea. Insa care si cumpara sunt, in general, oameni care locuiesc la bloc. „Mai sunt insa si cumparatori care au casa deja terminata sau redecoreaza si nu mai vor sa strice peretii si sa cheltuie cu proiecte si instalatii pentru a-si instala un semineu care functioneaza cu lemne sau cu gaz", explica Maria Muntmark, manager al firmei Solaria.


Datorita aspectului, care poate sa difere in functie de preferintele cumparatorului, semineele electrice pot fi integrate in orice amenajare. Pentru amenajarile moderne sunt recomandate semineele cu rame metalice, din otel inoxidabil, sau cele cu rame din lemn. Interioarele clasice se pot "incalzi" cu un semineu "dotat" cu piatra importata din Spania sau chiar marmura.

Montaj si consum


Semineul electric se monteaza direct pe perete, aproape la fel ca un tablou, si nu este nevoie de o persoana calificata care sa faca aceasta operatiune. "Este nevoie obligatoriu de o priza cu impamantare, sau cu trei fire, asa cum se spune in limbaj popular. In rest, doar de doua dibluri si o bormasina cu percutie.
Oricum, montajul este inclus in pret si preferam sa-l facem noi tocmai pentru a fi siguri ca priza este in regula.Pentru incalzire, exista doua setari de caldura de 1kw si 2 kw. Consumul doar pentru efectul vizual este de 40w"
, explica Daniel Florin Micu, director de vanzari al firmei B&D Trend.

Un articol realizat de Sabina Nicolae
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxana pe 17 Nov 2014, 10:32
    Intrebare apartament nou

    A picat la tanc articolul asta, noi ne dorim foarte mult sa instalam un semineu in apartamentul nostru si am vrea ca la iarna sa reusim sa ne si bucuram de el. Intrebarea mea este, si sper sa ma poata ajuta cineva, daca se procedeaza la fel cu instalarea si in cazul unui apartament nou dintr-un complex rezidential? Noi stam in Cosmopolis intr-un apartament de 2 camere si am vrea sa-l instalam in living. Peretii sunt foarte solizi, camerele sunt finisate din materiale de calitate, adica n-avem probleme cu pereti subtiri prin care sa auzim vecinii, sa vada tencuiala sau mai stiu eu ce. insa as vrea doar sa ma asigur inainte  Multumesc anticipat!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod