O idee genială. Cum să faci pizza la con acasă

de Ioana Maroşan, 13 Septembrie 2017

Sigur nu te-ai gândit că ai putea să faci o pizza care să arate exact ca o înghețată la cornet. Dar ea există și o poți face și tu acasă!
La o primă privire o poți confunda ușor cu o înghețată la cornet. Este o altfel de pizza, însă cu aceleași ingrediente pe care le combini în funcție de gusturile tale și le așezi într-un aluat sub formă de con. Astfel ea se transformă într-un preparat foarte ușor de transportat și de mâncat pe stradă. 

După mini-pizza pe care le poți face pe lipie sau rondele de vinete, pizza cu blat din conopidă sau năut (fără gluten), acum este rândul unei alte combinații inedite: pizza la con.

Practic se folosește un aluat pentru pizza pe care îl coci sub formă de con, după care îl umpli cu suc de roșii, mozzarella, busuioc, șuncă, parmezan și orice alt ingredient pe care îl preferi. 

Iată mai jos câțiva pași pe care trebuie să-i urmezi ca să faci pizza la con acasă!
 
 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod