Idei si solutii - Stil rustic elegant

Ingeniozitatea caracterizeaza aceasta amenajare. Pe langa incaperile destinate functiunilor principale, coerenta detaliilor se regaseste inclusiv in camera copilului si in bai...

Ingeniozitatea caracterizeaza aceasta amenajare. Pe langa incaperile destinate functiunilor principale, coerenta detaliilor se regaseste inclusiv in camera copilului si in bai, decorate in stilul rustic elegant.

Culori placute in nuante de pamant, finisaje calde, multe corpuri de iluminat, obiecte deosebite si un mobilier original - toate sunt perfect armonizate. Relatia dintre lucruri, combinatiile dintre ele sunt cele care dau in final atmosfera cu totul aparte a acestei case.

Fara a achizitiona piese epatant de scumpe, fara a fi prezente obiecte semnate de designeri celebri, proprietarii au reusit sa creeze un ambient intr-un stil curat, confortabil si mai ales elegant.



Mobilierul din toata casa este unul special. Si asta pentru ca el a fost manufacturat, deci personalizat, pentru a se incadra perfect in ansamblul decorului.

Piesele din dormitoare, realizate pe comanda la atelierul "Imperial", sunt in nuante de bej, cu finisaje ce imita aspectul antichizat. Un detaliu ce confera o nota de rafinament.

Camerele de baie sunt decorate in acelasi spirit rustic elegant ce domina interiorul. Mobilierul de baie este unul fix. Desi in jurul lavoarului rafturile sunt deschise, in vecinatatea acestuia exista un spatiu inchis pentru depozitare.

Piatra, ceramica, lemn, inox - toate iau forme ale diverselor lucruri care coexista in armonie.

Intr-una dintre camerele de baie, in jurul lavoarului, s-a realizat o structura fixa cu rafturi deschise, dar in incapere exista si spatii inchise pentru depozitarea diverselor obiecte sau mascarea centralei termice.

De remarcat combinatia reusita dintre placile ceramice, blatul de piatra, usile din lemn ale dulapului inzidit si accesoriile din inox. Oglinda cu rame antichizate sparge monotonia culorilor si a liniilor.



In finalul periplului prin principalele zone ale acestei frumoase case, cu siguranta sunt de memorat cateva idei si solutii de impact pentru orice interior.

Dar nu la modul de copiere, ci la o reinterpretare, asa cum ar dicta sufletul fiecaruia dintre voi, care doreste o alta ambientare a propriului "cuib".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod