Freemove. Primul fier de călcat puternic și fără cablu de la Tefal

Tefal face revoluție în ceea ce privește călcatul țesăturilor, lansând în premieră Freemove, primul fier de călcat puternic și fără cablu. Noul Freemove oferă libertate totală în mișcare, astfel încât călcatul devine confortabil și foarte simplu. Manevrabilitatea absolută asigură o nouă experiență de călcat!

Toate acestea vin fără niciun compromis: Freemove de la Tefal are rezultate perfecte, identice cu ale unui fier cu cablu, cu putere de 2400 W. Iar dacă se activează funcția Turbo, încă 150 W vin în ajutor.

Pentru a oferi autonomie ridicată cu maxim de putere, Freemove nu stă degeaba în pauzele de la călcat. El se reîncarcă rapid, timp de câte 4 secunde, pentru a avea permanent suficientă energie și a fi eficient 100%  pe parcursul sesiunii de călcat.

Pe lângă principalul atu al noului fier de călcat fără cablu – deplina libertate de mișcare –  și celelalte atribute ce asigură siguranța, ușurința de folosire și performanța de lungă durată sunt remarcabile.

Iată doar câteva: control 2 în 1, prin care se ajustează automat cantitatea perfectă de abur ți căldură în funcție de țesătura selectată, sistem de oprire automată, bază ergonomică, talpă Ultragliss și sistem anticalcar integrat.

Pret recomandat: 439 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod