casa arcuita

Căsuțele arcuite – locuințe moderne la 5.000 de dolari

Probabil multe din proiectele ingenioase prezentate aici sunt costisitoare, cu mult peste posibilitățile omului de rand, oricât de atractive și tentante ar părea aceste locuințe în forme moderne. Dar nu tot ceea ce înseamnă contemporan este neapărat și scump.

Este cazul unor căsuțe prefabricate produse de o companie americană, o opțiune modernă, dar accesibilă de locuit. Și, mai interesant, aceste căsuțe pot fi comandate și apoi asamblate de clienți acolo unde poftesc, pliindu-se pe diferite tipuri de teren.

Căsuțele arcuite, așa cum le este denumirea originală, vin în dimensiuni variate astfel încât să răspundă nevoilor unor familii diferite, cu un nivel sau cu mansardă, cu lățime și înălțime care variază de la 5 și 4 metri până la 8, respectiv, 11 metri.

Kitul de instalare vine cu podele, coama pentru acoperiș, acoperișul din tabla galvanizata și material termoizolant din vată minerală, cu posibilitatea comandării unui strat mai gros pentru regiunile expuse unor ierni grele. Citește mai departe...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod