Casa ta. 50 de modele spectaculoase de tapet care îţi schimbă radical locuinţa

Desenele masive, de inspiraţie botanică sau zoologică, se numără printre tendinţele majore ale momentului în amenajările interioare. Află cum să le foloseşti.

Tapetul cu motive botanice

Imprimeurile de inspiraţie botanică se numără printre principalele tendinţe atât în modă, cât şi în amenajările interioare. Iar tapetul cu motive florale şi botanice, care îţi aduce verdele naturii în casă şi oferă prospeţime prin flori spectaculoase, reproduse cât mai fidel, este alegerea perfectă pentru a oferi personalitate unei camere. Frunzele masive, care amintesc de pădurile tropicale şi florile pictate cu migală, astfel încât să arate cât mai natural, sunt câteva elemente de care trebuie să ţii cont atunci când alegi un astfel de tapet.
Motivele masive se potrivesc perfect oricărei încăperi, reuşind să atragă imediat atenţia.

Tapetul cu motive zoologice

La fel ca şi plantele, animalele au fost întotdeauna o sursă de inspiraţie pentru artişti, inclusiv pentru designerii de tapet. Motivele zoologice şi reprezentările stilizate sau cât mai fidele ale animalelor şi insectelor se numără printre tendinţele momentului în ceea ce priveşte tapetul. Păsările, penele şi fluturii par să fie temele preferate ale designerilor.

Tapetul geometric

Tapetul cu linii cât mai simple, desenate adesea în nuanţe metalice de auriu, argintiu sau cupru este o altă tendinţă în materie de amenajări interioare. Este o alegere perfectă pentru o încăpere cu un look modern sau unul minimalist. 

Fototapetul

Peisajele minunate din natură sunt reproduse sub forma fototapetului pentru a crea o atmosferă relaxantă, specială. Fototapetul care reprezintă păduri, munţi ascunşi printre nori, lacuri, valuri sau cerul înstelat sunt ideale pentru un dormitor sau un living în care vrei să te simţi ca în mijlocul naturii.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Constantin Larion pe 30 Mar 2016, 23:56
    50 de modele de tapet

    stiti de unde se pot procura tapetul de care vorbiti ?...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod