Casa ta. 20 de idei pentru podele originale. Cu ce să le acoperi?

Culorile deosebite şi modelele interesante au capacitatea de a transforma radical o încăpere. Descoperă ce să alegi în afara soluţiilor clasice
O tendinţă importantă a momentului este reprezentată de podelele vopsite. Este vorba despre o vopsea specială, rezistentă, aplicată în câteva straturi. Această soluţie îţi oferă posibilitatea de a alege orice culoare îţi este pe plac, putând opta exact pentru nuanţa pe care o vrei.

Podelele cu modele speciale tind să fie tot mai populare. Este vorba despre printuri interesante, tot mai îndrăzneţe, care oferă personalitate şi stil unei încăperi.

Din această categorie fac parte şi mixurile realizate din tipuri diferite de gresie, dar care se încadrează în acelaşi stil.
Acestea te ajuta să ai o podea unică, ce va reuşi să atragă atenţia oricui păşeşte în cameră pentru prima dată. Sunt ideale pentru baie şi bucătărie, dar le poţi include şi pe holuri sau terase.


Dacă îţi doreşti un pattern interesant şi pe podeaua din living, linoleumul modern, realizat din materile foarte rezistente te va ajuta să obţii exact ceea ce vrei. 

Parchetul în nuanţe deschise, decorat cu desene realizate prin aplicarea şabloanelor, reprezintă o altă soluţie uşor de pus în practică pentru podele personalizate.
Este o variantă ideală pentru a aduce un plus de prospeţime în decorul casei tale, fără o investiţie prea mare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Carmenssita89 pe 12 Feb 2016, 11:51
    am nevoie de o parere

    Vrea sa imi fac pe terasa o podea de genul acesta, dar nu mi-a placut niciun model pe care l-am vazut in comert. Va fi prima vara la vila din Cosmopolis si imi doresc sa fac o terasa draguta. Cine are vreo sugestie?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod