Aranjamente de grădină cu pietre și flori – 16 idei superbe

Piatra, am mai spus-o, aduce un plus de textură, accente și contraste elegante unui spațiu verde. Poate delimita mici suprafețe sub forma unor borduri captivante sau poate intra în armonie cu mici fărâme de natură pentru un peisaj cu totul original, plin de savoare.
 
Astea fiind spuse, dam consistenta vorbelor cu o serie de aranjamente de gradina cu pietre si flori care sa faca din curtea din spatele casei un loc cu totul special.

Piatra ajuta cel mai bine sa impartiti gradina in diferite zone, fiecare cu un specific al sau.
Pe langa rolul estetic, piatra tine si piept buruienilor, impedicandu-le sa avanseze peste rasadurile de flori.

Un colt doar pentru voi in care sa va relaxati la maximum. Piatra vine in forma simpla a unei borduri duble marginita de rasaduri de flori, dar si intr-una mai sofisticata, in pardoseala acestei terase mici, dar foarte eleganta.

O gradina inaltata si zidita in piatra naturala pe una din margini. Pare o adevarata cazemata naturala in care florile de diferite culori si forme si-au gasit refugiul si incanta acum privirea in voie.

Din nou o terasa marginita de un rand de piatra naturala, susprapusa intr-un mod simplu, dar de mare efect.
Dedesupt, avem un altfel de „cazemata” a naturii in care avem un al doilea zid de aparare, un gard din lemn alb, care vine ca un nou strat in aceasta imagine bogata. Citeste mai departe...



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod