9 utilizări neobișnuite pentru crema de ras

Precis ai deja cel puțin un recipient de cremă de ras în casă dar nu te-ai gândit că poate deveni un produs util pentru curățenia generală și relaxare. Descoperă cum o poți folosi pentru a economisi timp.
Crema de ras poate deveni rapid un produs de bază pentru toată casa. Chiar dacă îți închipuiai că nu are decât un singur scop, să știi că nu este deloc greu să o transformi în cel mai utilizat produs din locuința ta.

 
Iată cum poți folosi crema de ras pentru a reduce timpul petrecut făcând curățenie și a-ți crește confortul:

 
1. Eliminarea petelor de pe covor

Este foarte simplu să scapi de petele de pe covor fără să folosești detergent. Aplică puțină cremă de ras pe zona afectată, lasă 20 de minute, șterge cu un burete umed, apoi dă cu aspiratorul și vei constata că pata a dispărut. 

 
2. Redarea luciului robineților

Toate suprafețele din oțel inoxidabil vor deveni din nou curate și strălucitoare dacă aplici un strat de cremă de ras, apoi ștergi cu o cârpă moale. Nu te mai stresa din cauza aspectului lor mat și nici nu folosi soluții care le-ar putea zgâria.
Creama de ras rezolvă acest inconvenient fără să atace suprafețele respective.

 
3. Prevenirea aburirii oglinzilor

Vrei să te poți uita în oglinda de la baie imediat după ce ai terminat baia sau dușul? Aplică un strat foarte subțire de cremă de ras pe suprafața ei și vei observa că te vezi la fel de clar chiar dacă în încăpere s-a acumulat abur. Acest truc funcționează și pentru ochelarii de vedere, ușile cabinei de duș și parbrizul mașinii.

 
4. Eliminarea urmelor de lac de unghii de pe degete

Ai aplicat lacul tău de unghii favorit dar te-ai pătat și pe degete din greșeală? Folosește spuma de ras pentru a înlătura urmele de lac de unghii de pe piele, dar nu și de pe unghii. 

 
5. Curățarea bijuteriilor

Nu ai nevoie de soluțiile scumpe de curățat bijuteriile dacă ai la îndemână spumă de ras. Poate curăța delicat fără să atace suprafața metalelor.
Acoperă bijuteriile într-un strat de cremă de ras, învârte-le puțin apoi șterge-le ușor cu o cârpă moale.

 
6. Reducerea zgomotelor deranjante

Ai o ușă care scârțâie de fiecare dată când o deschizi sau o închizi? Unge balamalele cu puțină cremă de ras și zgomotul stresant va dispărea imediat.

 
7. Reducerea senzației de arsură și mâncărime

Dacă ai stat prea mult la soare și te ustură pielea tot crema de ras te salvează. Aplică un strat generos de cremă de ras pe zonele afectate, iar pielea se va calma rapid și nu va mai fi roșie. În acest mod vei preveni și cojirea sau descuamarea excesivă.

 
8. Curățarea oalelor

Ai probleme cu o oală după ce s-a lipit mâncarea sau ai dat focul prea tare? Găsește niște cremă de ras pentru a rezolva inconvenientul. Aplică produsul pe fundul oalei, lasă 5 minute, apoi folosește un burete de vase pentru a elimina resturile și a curăța perfect oala.
Poți folosi acest truc și în cazul tăvilor pe care le utilizezi la cuptor pentru pizza, plăcinte sau prăjituri.

 
9. Eliminarea petelor și a mizeriei în excursii

Ți-ai planificat o excursie cu prietenii sau familia și vrei să mergi cu un cort? Ia și crema de ras cu tine pentru că te va ajuta să-ți cureți mâinile de praf, să elimini resturile de pe vase și să scapi de petele de pe îmbrăcăminte. Este foarte eficientă mai ales pentru petele lăsate de iarbă. Nu va mai trebui să-ți faci griji când te întorci sau să duci hainele la curățătorie pentru că nu poți înlătura petele. De acum încolo excursiile vor deveni mult mai relaxante dacă iei cu tine și crema de ras.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod