3 lucruri pe care le vei învăța despre tine în perioada de autoizolare

Această perioadă este extrem de interesantă, dacă alegi să o privești dintr-o perspectivă curioasă.

Ne aflam intr-o situatie pe care nu am mai trait-o pana acum. Totul este nou, iar reactiile noastre la tot ceea ce se intampla pot fi foarte interesante, daca stam sa le analizam. Chiar daca traversam momente dificile, exista cateva lectii in autoizolare, lectii care merita studiate si intelese.

De ce este atat de greu sa traim in izolare? Sfaturi de la psihologul Georgiana Spataru
Odata cu autoizolarea pot veni sentimente de singuratate si teama sau din contra, ai putea descoperi ca ai o putere interioara imensa si reusesti sa mentii o atitudine calma si pozitiva.

Top 3 lectii in autoizolare: Ce inveti despre tine insati in aceasta perioada?

 

1.
Ce frici ai


Printre cele mai pretioase lectii in autoizolare sunt cele legate de propriile tale emotii. In contextul actual, este normal sa iasa la suprafata anxietatile si temerile tale deja existente, chiar daca se ascund sub forma unor frici noi, generate de situatie.

Astfel, cand ai momente de panica, respira adanc si observa-ti gandurile. Unde se duce mintea, catre ce frici ascunse? Poate este vorba de teama de singuratate, de a fi vulnerabila, de a trai in incertitudine sau chiar frica de moarte.

Noteaza-le pe toate intr-un jurnal, astfel incat sa-si piarda puterea pe care o au asupra ta. Apoi gandeste-te la ce semnifica. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod