Concurs Martie: Premiem bloggeri talentați!

Ai talent în arta cuvintelor sau poate vrei să devii un blogger cunoscut? Îți oferim posibilitatea să publici un articol scris de tine pe eva.ro!

Ce trebuie să faci?


Scrie un articol din categoria relații sau psihologie până pe 23 martie, iar noi te premiem! Nu vrem să-ți limităm creativitatea, însă pentru a participa la concurs, trebuie să respecți câteva reguli:

1. Lungimea articolului

Nu-ți cerem un maximum de cuvinte, însă ai grijă ca articolul tău să aibă cel puțin 500 de cuvinte. 

2. Evită rasismul, instigarea la violență și promovarea alcoolului sau substanțelor interzise

Atunci când ești blogger ai puterea de a influența oamenii, așa că evită lucrurile negative. Gândește-te ce vrei să transmiți cititorilor, apoi dă-ți frâu liber gândurilor și scrie-le într-un document Word sau Notepad. 

3. Atenție la gramatică

Ne plac textele scrise corect gramatical, însă dacă îți scapă o virgulă, promitem că vom corecta. Știm cum e atunci când entuziasmul pune stăpânire pe tine, așa că vom fi îngăduitori.
Totuși, articolele cu greșeli gramaticale majore nu vor fi luate în calcul. 

4. Nu folosi cuvinte licențioase

Eva.ro este o comunitate de oameni cool și înțelegători, însă chiar și așa, cuvintele licențioase nu ne plac. În plus, nu vrei să-ți asociezi nici tu numele cu un text indecent, nu-i așa?

5. Evită reclama de produse și/sau servicii

Ne dorim ca tu să ajungi în inimile cititorilor, ori să fim serioși! Cine nu e sătul de reclamă?

6. Să ai peste 18 ani

Știm că talentul n-are vârstă, însă blogging-ul înseamnă și experiență de viață. Altfel cum ai putea da sfaturi utile?

7. Conținutul trebuie să fie original

Articolele copiate nu vor fi luate în calcul.

8. Trimite textul tău la adresa de e-mail cosmina@eva.ro

La subiectul e-mailului te rugăm să scrii numele tău complet (astfel îți vom găsi datele de contact mai ușor), iar în interiorul articolului scrie-ne numărul tău de telefon și că ești de acord să cedezi drepturile de autor pentru eva.ro.

Ce facem noi pentru tine?

 

1. Citim, edităm și publicăm articolul pe site-ul eva.ro

Toate articolele care respectă regulile de mai sus vor fi publicate pe 23 martie 2018 la ora 19:00, apoi le promovăm pe pagina de Facebook Eva până pe 30 martie. 

2. Premiem primele 2 cele mai citite articole

Pe 31 martie 2018 anunțăm câștigătorii! Verificăm în Google Analytics care au fost cele mai citite articole, apoi anunțăm cu un print screen care sunt cele 3 articole câștigătoare!

3. Ce îți oferim?

 
Locul 1: O perie de îndreptat părul Loncolor în valoare de 266 lei. Găsești mai multe informații despre produs aici.
Locul 2: Un set de 4 cărți Editura Preda Publishing în valoare de 196 lei (Prizonier în Carpați, de Ken Jones, Nu doar despre bicicletă, de Lance Armstrong, O viață fără limite, de Chrissie Wellington și Usain Bolt) 
  

Utilizatorul câștigător garantează față de IMedia că articolele în întregime sunt creația sa, sunt originale, deține toate drepturile asupra lor, sunt create cu respectarea tuturor prevederilor legale în materie, şi că prin realizarea acestor articole nu sunt prejudiciate în orice mod drepturile sau interesele legale ale unor terțe persoane.
IMedia nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul articolelor în totalitatea lor sau doar pentru o parte a acestora si este absolvit de orice răspundere civilă sau penală cu privire la acestea. Utilizatorul câștigător este singurul răspunzător faţă de orice tertă persoană pentru eventualele prejudicii directe, indirecte, materiale sau morale cauzate prin încălcări ale unor drepturi de proprietate intelectuală ale altor persoane sau pentru orice efecte juridice derivând din aceasta, si se obligă să suporte orice cheltuieli la care ar fi obligat IMedia în urma unor eventuale pretenții ale unor terțe persoane cu privire la articole în întregime sau doar pentru o parte a acestora. 
 
Succes! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod