Cât trebuie să munceşti ca să înveţi o limbă străină. 7 soluţii de studiu rapid



4. Aplicaţiile mobile pentru limbi străine

Aplicaţiile pentru limbi străine disponibile pentru smartphone sunt numeroase şi foarte bogate în materiale. Astfel, vei avea posibilitatea să îţi formezi un vocabular cu ajutorul ilustraţiilor şi al dicţionarelor, să-ţi însuşeşti o pronunţie corectă, dar şi să înveţi cele mai importante reguli gramaticale. În plus, ai ocazia să îţi verifici cunoştinţele. Vei avea nevoie doar de perseverenţă.

5. Meditaţiile

Dacă vrei să înveţi o limbă străină şi nu ştii de unde să începi, meditaţiile sunt întotdeauna o variantă bună.

Poţi apela la ajutorul unui profesor renumit sau la al unui student, în funcţie de nevoile tale şi de bugetul pe care eşti dispusă să îl aloci instruirii.

6. Tutorialele audio-video

Internetul abundă în tutoriale care te învaţă să faci de toate, iar limbile străine nu lipsesc de pe această listă. Acestea sunt asemănătoare aplicaţiilor pentru smartphone în privinţa informaţiilor pe care le oferă, dar pot fi utilizate de pe orice desktop. Poţi căuta astfel de tutoriale online sau offline, pentru a alege varianta care ţi se potriveşte.

7.
Cursurile online


Există instituţii de învăţământ online care oferă cursuri la distanţă pentru învăţarea limbilor străine. Acestea oferă inclusiv atestate de limbă, însă trebuie să te interesezi dinainte dacă sunt acreditate de Ministerul Educaţiei Naţionale şi de Ministerul Muncii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod