Tricoul cu tobe

Am fi putut proceda ca alte magazine online: sa printam pe un tricou obisnuit o poza frumoasa cu un set de tobe, sa spunem ca e trendy si sa incercam sa va convingem sa-l cumparati.
"Am fi putut proceda ca alte magazine online: sa printam pe un tricou obisnuit o poza frumoasa cu un set de tobe, sa spunem ca e trendy si sa incercam sa va convingem sa-l cumparati. Dar noi nu functionam asa. La ThinkGeek, noi stim ca asteptati produse inovatoare si noi suntem aici ca sa vi le oferim". Asa incepe prezentarea tricoului cu set de tobe inclus. Ati citit bine: acest tricou vine "echipat" cu un set de tobe miniatural.

Tricoul are un desen cu un set de tobe, dar atingerea lor va determina tricoul sa emita sunetele aferente fiecarui instrument.
Tricoul cu tobe are nu mai putin de sapte sunete diferite.

Atingerea unui instrument de pe tricou va duce la emiterea unui sunet specific prin intermediul boxei incorporate. Boxa si bateriile (4 baterii tip AAA, neincluse) cu care este alimentat intreg "sistemul" de tobe sunt asezate intr-un buzunar ascuns, aflat langa tivul tricoului. Nivelul volumului poate fi ajustat, iar cei de la ThinkGeek ne avertizeaza ca volumul maxim este foarte tare.

Tricoul este negru si realizat din bumbac 100%.
Sistemul de tobe + boxa se scot cu grija atunci cand speli tricoul. Tricoul costa 30 de dolari si se poate comanda exclusiv online de la thinkgeek.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod