S-a inventat inelul care își amintește toate parolele

În timp ce multe persoane asociază inelele cu logodnele și nunțile, o nouă funcție a acestor accesorii a fost definită cu scopul de a diversifica semnificativ utilitatea lor. Echipa celor de la compania Token a dezvoltat un inel care să conducă mai multe aspecte ale vieții tale, când vine vorba de portofelul tău și, de ce nu, chiar și de securitatea calculatorului.
Aceste inele biometrice sunt disponibile într-o varietate cuprinzătoare de finisaje metalice și pot stoca informații personale, printre care sunt incluse parolele digitale și ale cărților de credit. În plus, pot chiar să deblocheze uși și să pornească mașina. Compania Token a lucrat împreună cu anumite alte companii mari, pentru a se asigura că produsul său este unul funcțional și că nu apar probleme la nivelul securității. Lista partenerilor include Visa și MasterCard pentru informații financiare, precum Microsoft și Apple pentru capacitățile de stocare a parolelor deținute de inel.

Dispozitivul este securizat prin amprenta persoanei care îl achiziționează sau care îl folosește, fiind necesară pentru a oferi utilizatorului accesul la informațiile stocate pe acesta.
Există un senzor optic care își dă seama când inelul a fost scos de pe deget și blochează dispozitivul, iar scanarea amprentei va restabili accesul la date. Semnalul este întotdeauna transmis, atunci când inelul este purtat și activat, astfel încât utilizatorii să nu își facă griji cu privire la alegerea semnalului care trebuie trimis. Inelul care își amintește toate parolele folosește semnale NFC și Bluetooth.

Inelul poate fi pre-comandat de pe Internet, iar livrarea sa va începe în luna decembrie.
Prețul acestui dispozitiv variază între 249 și 299 de dolari, în funcție de finisajul ales de fiecare persoană. Sunt disponibile și opțiuni ale softului inelului care îți permit deschiderea ușilor și pornirea mașinii. Fiecare dintre acestea costă 100 de dolari sau pot fi cumpărate toate la pachet cu finisajul de bază, la prețul de 399 de dolari.

Dacă ți se pare greu să memorezi toate parolele digitale, atunci comandă-ți din timp acest inel și bucură-te de simplificarea vieții tale!
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod