Cine vrea o inghetata... motorizata?

Cornetul de inghetata motorizat este o inventie recenta, pe care o "analizam" astazi. Inca mai avem destule zile de canicula si inghetata este probabil cel mai consumat aliment.

Cornetul de inghetata motorizat este o inventie recenta, pe care o "analizam" astazi.

Inca mai avem destule zile de canicula si inghetata este probabil cel mai consumat aliment. Asa ca, in loc sa ne murdarim tricourile din cauza cornetelor din vafa care se dizolva prea repede, am putea folosi un cornet de inghetata "motorizat".

Motorized Ice Cream Cone este denumirea completa a produsului care poate fi comandat de pe site-ul amazon.com, la pretul de 9,99 dolari. Cornetul este disponibil in doua culori, rosu si verde-lamaie, si are avantajul ca poate fi refolosit ori de cate ori ai chef sa mananci o inghetata.


Cornetul functioneaza cu baterii, iar principiul de functionare este destul de simplu: in loc sa fii nevoita sa invarti cornetul ca sa mananci din inghetata, acesta se invarte singur.

Este un gadget ideal pentru lenesi, dar trebuie folosit cu masura... prea multa comoditate combinata cu multa inghetata nu pot duce la nimic bun, pe termen lung...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod