4 direcții inspiraționale în definirea stilului de viață de mâine susținute de Galaxy S6

Samsung Electronics România încurajează dezvoltarea continuă a stilului de viață de mâine prin intermediul tehnologiei de top. Inițiativa Lifestyle Transformation Journey, lansată pe plan local odată cu Galaxy S6, a avut ca scop să îi inspire pe consumatori prin design, performanță, pasiune și momente de neuitat. Astfel, trei consumatori au plecat într-o călătorie în jurul lumii alături de Cristian Onețiu, lifecoach, autor și antreprenor, pentru a-și descoperi stilul de mâine în patru mari capitale ale lumii, Seul, Paris, Casablanca și Buenos Aires.

Care este rolul tehnologiei în definirea stilului nostru de viață și care sunt răspunsurile la provocările de zi cu zi?. Cristian Onețiu este de părere că direcțiile inspiraționale oferite sunt menite să genereze un mediu creativ în care fiecare să își poată găsi propriile soluții în creșterea personală și profesională.

1.  Definește-ți un stil personal care să te ajute să-ți exprimi autentic imaginea de sine, calitatea vieții și atitudinea interioară

Uneori este greu să ne poziționăm în mintea celor din jurul nostru într-un mod în care să ne înțeleagă și mai ales să ne placă. De cele mai multe ori nu este vorba doar despre abilitățile noastre de comunicare verbală, ci despre comunicarea nonverbală, care contribuie mult mai mult în mixul de informații ce îl transmitem. De aceea, este important să găsești stilul care te reprezintă cel mai bine, să adopți acele elemente care te definesc și care pot de multe ori să exprime mai bine ceea ce vrei să transmiți într-un dialog.

Un consultant de stil vestimentar, un coach, o atenție mai mare asupra obiceiurilor, a atitudinilor neproductive, a accesorilor folosite sau pur și simplu un interes crescut față de oamenii "model" pe care îi simți aproape de stilul tău, te vor ajuta să îți construiești un stil personal coerent și bine conturat.

Telefonul face parte din stilul nostru. De aceea, Galaxy S6 vine cu o nouă linie de design, modernă și elegantă, îmbinând metalul și sticla și oferind o gamă de culori diverse precum White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (Galaxy S6) și Green Emerald (Galaxy S6 edge), pentru ca fiecare să își găsească modelul care îl definește cel mai bine.

2. Pune-ți în mișcare pasiunea pentru a putea crește nivelul de energie, dinamica profesională și conectarea cu cei dragi

Volumul de informații pe care îl primim astăzi din mediul înconjurator este tot mai mare. Atunci când această suprainformare este mixată cu supraresponsabilizare și munca în exces apare fenomenul de blocaj în regenerare și reîncarcare energetică.

Cel mai simplu și eficient sfat pentru a-ți crește rapid nivelul de energie este să îți pui în mișcare pasiunea. Chiar dacă vorbim de un hobby, de un mic răsfăț nevinovat, de celebrarea unei mici reușite, ascultarea unei melodii preferate sau poate chiar de 5 minute de deconectare în felul tău preferat, știi acum că ai acces rapid la sursa ta directă de reenergizare.

Telefonul poate fi de multe ori sursa ta de delectare sau modul prin care ai în permanență acces la noutăți și este important ca acesta să țină pasul cu ritmul tău alert. Galaxy S6 se va adapta cu siguranță stilului tău de viață deoarece acesta se încarcă foarte rapid, oferind aproximativ 4 ore de utilizare după doar 10 minute de încărcare.   

3.  Stai cât mai mult timp conectat în prezent pentru a crește personal și a te folosi de orice interacțiune și experiență de viață

De mult ori atenția pe care o acordăm problemelor din trecut sau grijilor pentru viitor ne fac să ignorăm prezentul, pierzând astfel întreaga minune a vieții, care se desfășoara simultan cu grijile noastre.

Important este să faci un efort constant și conștient pentru a rămâne cât mai mult timp conectat în prezent. Urmărește-ți gândurile, diminuează importanța celor ce te scot din momentul prezent și vei simți imediat cum vei beneficia de o multitudine de ocazii de mirare și inspirație ce te vor ajuta să crești personal din orice interacțiune și experiență de viață.

Poți fi mai ușor angrenat în prezent captând momente memorabile și clipe de inspirație. Camerele foto principale și cele frontale cu care sunt echipate Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt foarte rapide datorită funcției „Quick Launch” și oferă imagini clare, pentru a nu rata niciun moment important.

4. Plasează-te în mediul cu dinamica potrivită pentru a-ți putea crește rapiditatea de conectare socială, performanța și auto-actualizarea

Cercul social, energia orașului, precum și tehnologia, toate ne influențează zilnic în productivitate și valorizarea potrivită a potențialului nostru.

Dacă îți dorești să crești aceste aspecte, este important să te plasezi în mediul cu dinamica potrivită ție. Alege să îți împarți timpul cu oameni pozitivi, alege-ți orasul de reședință acolo unde simți că îți oferă oportunități potrivite viselor tale, folosește tehnologie modernă care poate să te ajute în timp real.

În ritmul alert în care ne desfășurăm activitățile zilnice tehnologia este cea care ne poate oferi accesul facil la tot ce este în jurul nostru. Pentru ca telefonul este cel pe care ne bazăm zi de zi, Galaxy S6 și S6 edge vin echipate cu procesoare de ultimă generație, care ne oferă performanță uimitoare și viteză îmbunătățită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod