Ești pregătit pentru MASSIF 2024? glo™ te așteaptă cu experiențe de festival de neratat

Startul celei de-a doua ediție a Festivalului MASSIF este aproape.
În doar două săptămâni iubitorii de sporturi de iarnă și muzică bună sunt așteptați pe platoul Pârtia Bradul, în Poiana Brașov. Iar glo™ îți pregătește, și în acest an, experiențe inedite la cel mai cool festival de pe pârtie.

Tot ce ai de făcut este să-ți pregătești ținutele, să-ți faci încălzirea pentru multele ore de dans care te așteaptă și să-ți aduni prietenii pe platoul Pârtia Bradul, în Poiana Brașov, între 14-17 martie.

glo™ îți garantează multă muzică bună, artiști internaționali, activități montane și multă distracție pe pârtie, în Poiana Brașov.
 
  

Ajungi la festival ca un VIP, cu elicopterul

 
Și ca experiența de festival să fie una memorabilă, glo™ ți-a pregatit pe Instagram un giveaway de neratat! O plimbare la înălțime cu elicopterul (drumul de la București la Brașov), două invitatii VIP pentru festival și cazare într-un hotel premium, pe toată durata festivalului. Sună cu adevărat demn de un VIP, nu-i așa? Tot ce ai de făcut este să urmărești pagina  glo™ de Instagram și să participi la giveaway. Ai timp până pe 7.03.2024 (ora 11:00:00). So hurry up!
 

 

Artiști intenaționali pe Main Stage

 
Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Valeron, Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré sunt artiștii internaționali care vor fi prezenți pe scena MASSIF. Iar acestora li se alătură și nume consacrate din muzica românească: Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The HollyGood Gang. 

Iar dacă anul trecut glo™ ți-a pregătit instalația glo numai bună de făcut poze pentru Instagram, cu mare succes printre iubitorii de instantanee, anul acesta la MASSIF te așteaptă experiențe de neratat. Dar nu-ți spunem mai multe ;) Însă, dacă vrei să afli toate detaliile despre ce te așteaptă la MASSIF 2024, urmărește pagina de Instagram glo România. Îți promitem să te ținem la curent cu tot ce-ți pregătim. 
 

 

Brățările pentru festival, de la insulele glo

 
Și nu uita că îți poți schimba biletele electronice în brățări pentru festival între 8 și 11 martie (între orele 12.00-20.00) la insulele glo™ din Băneasa Shopping Center (București), AFI Mall (Brașov) și Iulius Mall (Cluj).
Cu cine ne vedem pe pârtie? Noi cu siguranță o să fim acolo cu chef de dans, de distracție și cu ținute cool numai bune de pozat. Fă-ți bagajele și vino alături de glo™ la MASSIF. 
 
(18+) glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță ce creează dependență. Este destinat consumatorilor peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod