Descoperă noile parfumuri CK Eternity pentru EA si pentru EL

Calvin Klein Fragrances a anunțat cele mai noi apariții în portofoliul Eternity, cu Eternity Eau de Parfum Intense pentru ea și Eternity Parfum pentru el.
Aducând un spirit reînnoit acestei povești de dragoste iconice, noile arome reprezintă o evoluție olfactivă a intimității profunde dintre doi îndrăgostiți. Deși aduc în continuare un omagiu parfumurilor originale, noile compoziții sunt inspirate de o poveste de dragoste pasională la apus. Vă invităm să vă bucurați, alături de noi, de următorul capitol din această eternă poveste de dragoste. 
 

Iată ce promit noile parfumuri semnate Calvin Klein


Cea mai recentă adaptare a campaniei Eternity by Calvin Klein continuă să celebreze romantismul unui cuplu emblematic: Christy Turlington Burns, activistă în domeniul sănătății, antreprenor și model, alături de soțul ei, regizorul, scriitorul, producătorul și actorul Edward Burns.
Turlington-Burns au jucat în prima campanie publicitară Eternity în timpul debutului acesteia din 1988, iar Burns i s-a alăturat ulterior pentru a crea manifestarea supremă a iubirii eterne și fețele francizei Eternity.
 
Capturate pe o plajă din California la apus, imaginile alb-negru izbitoare, realizate de fotograful Lachlan Bailey, evocă o intimitate intensă între doi îndrăgostiți. În timp ce stau întinși pe nisip, ținându-și corpurile aproape, ei se predau pasiunii lor durabile unul pentru celălalt. 
Inspirate de o poveste de dragoste pasională pe plajă, parfumurile lasă în urmă note de flori picante senzuale și condimentate și o urmă de fougère masculină.
O expresie a iubirii eterne, compozițiile stârnesc o senzualitate intensă.
 

ETERNITY Eau de Parfum Intense for Her: Un parfum floral picant reinventat. 


Eternity Eau de Parfum Intense for Her se bazează pe predecesorii florali ai francizei, dezvoltând în același timp o semnătură florală captivant de modernă, senzuală și picantă. Unic și ultrafeminin, parfumul se deschide cu un buchet intens de trandafir turcesc. Intensificat de piperul Sichuan, acesta este completat de note de iasomie Sambac la bază. Parfumul este găzduit într-o sticlă lăcuită roz nude și într-o cutie exterioară corespunzătoare, care evocă căldura senzuală resimțită pe plajă la apus. 
 

Parfum ETERNITY pentru el:  Un Fougere Gourmand. 


Luxos și masculin, Eternity Parfum for Him se deschide cu o explozie de prospețime din lavanda organică.
Extractul de rom adaugă o notă îndrăzneață și îmbătătoare aromei, în timp ce vanilia infuzează căldură la bază. Împreună, notele creează un parfum bogat, dar cu fațete, cu o calitate de fougere ce creează dependență. Parfumul este adăpostit într-un recipient lăcuit cognac care amintește de un apus de soare strălucitor. 
 
Te încurajăm să testezi noile parfumuri Calvin Klein pentru EA si pentru EL, disponibile în magazinele Sephora!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod