Spital: Cotabiţă a făcut stop cardio-respirator din cauza unei tulburări severe de ritm cardiac

Artistul a făcut stop cardio-respirator cel mai probabil din cauza unei tulburări severe de ritm cardiac, pe fondul unor afecţiuni cardio-vasculare preexistente, fiind excluse infarctul, embolia pulmonară şi accidentul vascular cerebral, a anunţat, luni, Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală au arătat, într-un comunicat de presă, că starea lui Gabriel Cotabiţă este gravă, dar stabilă, fiind în continuare în Secţia Terapie Intensivă.

În acest moment, tatăl nostru beneficiază de toată îngrijirea medicală necesară şi mulţumim pe această cale echipei Spitalului Floreasca pentru dedicaţia şi profesionalismul de care dau dovadăAela Cotabiţă
"Pacientul se află internat, în momentul de faţă, în Secţia de Terapie Intensivă, fiind în status post stop cardio-respirator resuscitat şi necesitând măsuri specifice de terapie intensivă, inclusiv ventilaţie mecanică", a precizat sursa citată de agenţia Mediafax.

Investigaţiile complexe făcute de la internarea lui Cotabiţă şi până în prezent indică cea mai probabilă cauză a stopului cardio-respirator o tulburare severă de ritm cardiac, produsă în contextul unor afecţiuni cardio-vasculare preexistente, "fiind excluse infarctul miocardic acut, embolia pulmonară şi accidentul vascular cerebral", se mai arată în comunicatul citat.

"Pacientul se află sub îngrijirea unei echipe multidisciplinare complexe, care îl evaluează permanent, în funcţie de starea pacientului urmând să se ia în discuţie alte eventuale investigaţii.
Precizăm încă o dată faptul că starea pacientului este stabilă"
, au adăugat reprezentanţii Spitalului Floreasca.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod