Părinții unei fetițe au sunat la poliție imediat după ce au văzut aceste imagini

Fiecare copil își exprimă sentimentele și emoțiile folosindu-se de desene, cu atât mai mult dacă vocabularul său nu este încă bine dezvoltat.

Acest caz a fost făcut public pentru a atrage atenția părinților. Desenele copiilor nu trebuie niciodată ignorate!

Preotul Joao da Silva, în vârstă de 54 de ani, a fost acuzat că a abuzat sexual fetiţa, care îi era elevă, potrivit mirror.co.uk.

Părinţii fetei au descoperit desenele şocante făcute de aceasta, după ce copila a refuzat să mai meargă la cursurile de limba engleză predate de preot spunând că acesta "o obligă să facă prostii", potrivit gazetaonline.com.br.

Pentru că fata era în stare de şoc, părinţii au decis să o ducă la un psiholog pentru copii. Specialistul a suspectat că fetiţa a fost supusă unui abuz sexual şi le-a cerut părinţilor să caute posibile indicii printre lucrurile fetei.

Părinţii au descoperit printre cărţile copilului şase desene şocante. Fetiţa desenase în detaliu momentul atacului.

Într-unul din desene se putea observa un adult care ademeneşte cu copil pe chipul căruia se putea citi groaza. Un alt desen arată o fată întinsă pe pat, cu picioarele depărtate, în timp ce un bărbat se afla deasupra ei.

Datorită desenelor şocante părinţii au reuşit să descopere că cel care le-a abuzat copilul era profesorul său de limba engleză, preotul Joao da Silva. Tatăl fetei l-a confruntat pe preot şi a anunţat poliţia.

Karine Maia, de la o asociaţie pentru stoparea crimelor împotriva femeilor, a declarat pentru presa locală: "Au fost găsite şase desene printre lucrurile copilului. Unul dintre ele, care ne-a atras atenţia, arată un bărbat dezbrăcat". Preotul a fost arestat, fiind cercetat pentru abuz.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod