Francesca Hilton, singura fiică a actriţei Zsa Zsa Gabor din cele 9 căsnicii ale sale, a murit

Fiica actriţei Zsa Zsa Gabor şi a fondatorului imperiului hotelier Hilton a murit luni, la vârsta de 67 de ani, la Los Angeles, a anunţat agentul său.

Francesca Hilton, singura fiică a celebrei Zsa Zsa Gabor din toate cele nouă căsnicii ale acesteia, a murit luni seară, la spitalul Cedar Sinai, iar cauza morţii ar putea fi un infarct sau un atac vascular cerebral, a precizat agentul său, Edward Lozzi.

Am vorbit la telefon cu câteva minute înainte să moarăEdward Lozzi
Francesca Hilton se afla într-un conflict deschis în ultimii ani cu actualul soţ al mamei sale, în vârstă de 97 de ani, Frederik von Anhalt, care a împiedicat-o să o vadă pe Zsa Zsa Gabor.

"Hilton este sub o mare presiune în ultima vreme, după ce a câştigat în justiţie, împotriva tatălui său vitreg, dreptul de a-şi vedea mama şi interdicţia ca acesta să-i cheltuie banii"
, a declarat Lozzi.

Potrivit lui Lozzi, Frederik von Anhalt nu respecta "aparent" decizia justiţiei prin care Francesca îşi putea vizita mama, Zsa Zsa Gabor, o actriţă şi persoană publică de origine maghiară, care în prezent suferă de demenţă şi nu mai poate vorbi.

"Francesca Hilton şi-a sunat avocatul, Ken Kossoff, pentru a lua măsuri în acest sens, cu câteva ore înainte de a muri.
Relaţiile proaste dintre domnul von Anhalt şi doamna Hilton nu sunt un secret"
, a mai spus agentul fostei actriţe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod