Food Revolution Day 2017

Sambata, 20 Mai 2017 la orele 12.00, va avea loc la Gradina Vlahiia din Snagov, evenimentul Food Revolution Day 2017 – Ambassador’s United, cel mai mare eveniment de educatie alimentara la nivel mondial, dedicat copiilor si parintilor.

Fundatia Jamie Oliver’s Food Foundation a fondat in anul 2012 Food Revolutions Ambassadors Program, cu viziunea de a galvaniza o deja existenta comunitate de iubitori ai gurmanderiilor si hranei sanatoase, intr-o miscare cu un scop. Principalul scop al programului  este acela de a construi o miscare a carei voce colectiva sa devina puternica si sa poata aduce schimbari pozitive pentru a reduce impactul bolilor legate de alimentatie pentru generatiile actuale si cele ce vor sa vina.


Programele noastre la nivel mondial includ Kitchen Garden Project, Ministry of Food si Fifteen Apprentice Programme.  Prin toate aceste programe si prin campaniile noastre la nivel mondial, influentam si dorim sa influentam factorii decizionali din tarile noastre incepand cu mediul privat si pana la institutiile publice privind aspecte cheie, cum ar fi problema obezitatii care si in Romania ne arata cifre ingrijoratoare.

Cu alte cuvinte, ne-am propus sa revolutionam modul in care oamenii se hranesc si isi hranesc familiile!


In fiecare an cu ocazia Food Revolutions Day, celebram succesul si comunicam ceea ce ar trebui schimbat in alimentatie,  cerand ajutor companiilor private si institutiilor de stat pentru ca noi sa putem duce educatia alimentara si sanatatea publica, catre schimbare.


Ambasadori din intreaga lume, incepand din Europa si pana in indepartata Australia, suntem activi si implicati in campaniile mentionate, ducand revolutia in casele noastre, in scoli si gradinite, comunitati si locurile noastre de munca cu succes, fiind sustinuti de catre birourile centrale din Londra a carei linie de activitate o urmam, adaptand programele in functie de teritoriile noastre.


Anul acesta dorim sa tragem un semnal de alarma privind marketing-ul inapropriat indreptat catre copiii nostri, sub forma unor strategii de atragere a micutilor inspre produse total inadecvate acestora. Un alt semnal de alarma este indreptat catre diabetul infantil care si in Romania are cifre ingrijoratoare.
Tema evenimentului nostru este #hellobreakfast si #nojunkfood si este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani.


In cadrul evenimentului vor fi sesiuni de gastronomie dedicate parintilor, sustinute de catre invitatii nostri speciali, sesiune privind importanta consumului de apa sustinuta de catre Borsec si Aquatique, sesiune de igiena sustinuta de Misavan si multe surprize.
Haideti sa punem Romania pe harta alimentatiei corecte si a bunelor practici in alimentatie!

Pentru inscrierierea micutilor, va rugam trimiteti un e-mail la adresa: gabriella@artagustului.ro cu nume, prenume, varsta si datele parintilor si/sau insotitorilor.

Participarea micutilor la eveniment este gratuita!
Atentie: locuri limitate!


Acest eveniment este organizat de catre Gabriella Pascaru Bisi & Arta Gustului - Ambasador Food Revolution Romania – o campanie initiata de Jamie Oliver, blogger culinar gourmet si specialist in comunicare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod