Află totul despre machiaj la Alina Brăilescu Academy

Au început înscrierile pentru cursurile de make-up Alina Brăilescu Academy, una dintre cele mai ambițioase școli de machiaj din România.

Înainte de a fi femei de afaceri, angajate, iubite, soții, mame, suntem femei, dar, din cauza acestor roluri pe care le ocupam în viața cotidiană, uităm să ne acordăm atenția cuvenită. Urmând cursurile de make-up îți poți oferi un moment de răsfăt, te delectezi cu arta frumoasă, înveți cum să realizezi un machiaj perfect și de efect în cel mai scurt timp.

Cursurile Alina Brăilescu Academy sunt destinate tuturor femeilor care doresc să deprindă arta machiajului pentru ele însele dar și tuturor celor care doresc să profeseze ca make-up artiști.

“În cadrul cursurilor Alina Brăilescu Academy am învățat că un machiaj reușit îți dă mai multă încredere, frumusețe, senzualitate, farmec și mister. Machiajul este o metodă de înfrumusețare care estompează micile defecte și scoate în evidența calitătile fizice ale femeii”, declara Irina Florea, absolventa a modulului incepatori.

Viitoarele cursante sunt așteptate într-o locație special amenajată, pentru a asigura cadrul optim de desfășurare a cursurilor, la sediul nostru din Strada Sfânta Vineri, nr. 32, bl. A5. Alina Brăilescu Academy oferă tuturor oportunitatea de a participa la cele 12 săptămâni de cursuri AFTER WORK, ce nu se vor intercala cu activitatea ta de zi cu zi .

Cursurile sunt structurate pe doua module:

MODULUL ÎNCEPĂTORI -  te familiarizează cu arta machiajului profesionist, înveți totul despre culoare, stiluri, aplicarea corectă a fondului de ten și corecturi ale fetei dar si tipuri de machiaj, machiaj de zi, machiaj de seară, icon make-up etc. Fiecare chip are calități și defecte, alegând modulul începători, poți descoperi cum poți scoate în evidență trăsăturile ce te avanteajează și cum poți estompa parțile mai puțin flatante. Cursurile sunt aplicate, permițând punerea în practică a cunoștințelor  pe propria persoană sau pe un model. Poți afla totul despre trucuri, stiluri și tendințe în frumusețe dar și îngrijire personală. Pe parcursul cursului vei învăța să ai o abordare profesionistă atunci când vine vorba de chipul tău, înveți să faci primii pași în arta construirii unui machiaj perfect, poti fi chiar tu propriul tău make-up artist.

MODULUL AVANSAȚI – te pregatește ca viitor profesionist pentru cariera de make-up artist în domeniile fotografie, cinematografie și fashion. Aici poti învăța totul despre efecte speciale, bride make-up, pin up make-up, airbrushing, icon make-up, istoria machiajului începând cu anii  ’20 și până în prezent etc. Persoanele care urmaresc să se specializeze în arta machiajului vor învăța tehnici avansate de make-up profesionist folosite în cadrul prezentarilor de moda, cinematografie și fotografie.

PROFESORI  -  cursurile sunt susținute de make-up artistul Alina Brăilescu, ce s-a facut remarcată mai ales ca fashion make-up artist. Experiența sa cuprinde importante evenimente de modă precum Gala Avanpremiere, Pasarela Evenement, show-rile de moda ale designerilor Wilhelmina Arz, Mirela Diaconu, Maria Marinescu, Iris Serban, Rhea Costa, Stephan Pelger, Cludia Castrase etc., colaborări cu  reviste – VIVA, UNICA. Cariera ei se desfășoară pe mai bine de zece ani, fiind cunoscută în lumea modei pentru creativitatea și originalitatea sa. De doi ani susține cursuri de make-up unde a inițiat în arta machiajului peste o sută de cursanti, pe cei mai talentați ajutându-i să acceadă în lumea profesioniștilor.

Perioada de înscrieri este 05-15 Decembrie 2012. Ne poți vizita pe www.abacademy.ro, sau ne poți adresa întrebări la inscrieri@abacademy.ro sau telefonic 0726 969 172.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod