Adevărul despre familia lui Boy George: Iată de ce este devastat de moartea mamei sale

Fanii cântărețului, compozitorului și DJ-ul englez Boy George, în vârstă de 61 de ani, sunt curioși să afle mai multe despre familia acestuia. Iată de ce artistul este devastat de moartea mamei sale.
George Alan O'Dowd - cunoscut sub numele de scenă Boy George - s-a născut la Spitalul Barnehurst, Kent, pe 14 iunie 1961, din părinți irlandezi. El este fiul lui Jeremiah și Dinah O'Dowd, și are patru frați și o soră. 
 


Iată adevărul despre familia lui Boy George

 

Dinah, mama lui Boy George, a murit pe 13 martie 2023, deși cauza morții ei nu a fost încă dezvăluită, potrivit Daily Mail.
Femeia, în vârstă de 84 de ani, a vorbit anterior despre bătăile pe care le-a primit de la soțul ei, Jeremiah, care a murit în 2003. Iată adevărul despre familia lui Boy George și de ce sufră atât de mult după mama sa. 
 


Unde a crescut Boy George și de ce stătea la poarta lui David Bowie

 

Boy George a crescut într-o gospodărie plină de viață din Eltham, Londra.
Într-un interviu pentru The Guardian, el a mărturisit că era copilul mijlociu, „deranjat” de faptul că era foarte diferit de frații săi.
 
El a afirmat: „Eu sunt copilul mijlociu, iar copilul mijlociu este întotdeauna tulburat.
Fratele meu Kevin, care s-a născut la un an după mine, s-a născut cu tenia și aproape că a murit. După aceea, vreme de vreo doi ani nu am mai fost atât de important. Nu știu dacă asta a avut un efect profund asupra mea. Însă, tot ce îmi amintesc despre faptul că în copilărie am încercat să fiu destul de independent. Obișnuiam să merg mult și să merg pe jos kilometri și, de la vreo 11, îmi amintesc că am descoperit unde locuia David Bowie și obișnuiam să mă duc și să stau în fața casei lui. Eu nu eram interesat de felul de lucruri de care erau interesați frații mei. Le plăceau Farrah Fawcett-Majors și fetele frumoase și mie îmi plăceau Bowie, bijuteriile și Busby Berkeley.”
 


„Îmi iubesc familia”

 

„Da, este adesea disfuncțională, dar îmi iubesc familia foarte mult și sunt foarte recunoscător că am o familie mare pentru că întotdeauna există cineva care te poate trage înapoi pe pământ – întotdeauna cineva care să-ți amintească cine ești cu adevărat.
Și asta este atât de important.”
 


Boy George își ruga mama să-l părăsească pe tatăl său

 

În 2007, Dinah O'Dowd a scris o carte numită Cry Salty Tears, care detaliază abuzul la care a fost supusă de către tatăl lui George.
În carte, artistul Boy George a scris o prefață emoționantă, în care vorbește despre faptul că el își ruga mama să-l părăsească pe tatăl lui pentru că acesta era violent.
 
„Ca un adolescent prost, îmi este rușine să spun că am început să cred că mama este slabă pentru că nu puteam înțelege de ce a rămas într-o căsnicie atât de distructivă. Odată ce am mai crescut puțin, mi-am dat seama că mama nu a renunțat la căsătorie pentru copiii ei și pentru că îl iubea cu adevărat pe tatăl meu și credea în sfințenia căsătoriei”, a spus el.

 
Boy George și-a ținut mama de mână când aceasta și-a dat ultima suflare

 
 
Reprezentanții formației Culture Club au confirmat vestea tristă a decesului mamei artistului, dezvăluind că acesta este „devastat” de pierdere.
Dinah a murit luni înconjurată de familie, printre cei prezenți la căpătâiul ei aflându-se inclusiv George.
Familia a cerut intimitate în acest moment.
 
Într-o declarație pe Instagramul Culture Club, managerul Paul Kemsley a scris: „Sunt foarte trist să confirm vestea decesului iubitei mame a lui Boy George, Dinah.
George este devastat, la fel ca și întreaga lor familie. Toți erau lângă patul ei când a trecut în neființă, iar George o ținea de mână.
Vreau să-mi exprim, în numele lui, recunoștința profundă față de imensa revărsare de dragoste și sprijin pe care o primește. Vă asigur că, deși nu poate răspunde, se simte recunoscător, iar mesajele ajută...
George și familia lui cer acum, politicos, doar puțină intimitate pentru a putea să-și plângă mama și să se împace cu pierderea sfâșietoare suferită.”



Mama artistului, operată acum trei ani

 

În aprilie 2020, cântăreața Karma Chameleon a dezvăluit că Dinah a suferit o intervenție chirurgicală pentru „probleme cardiace și pulmonare”.
Ulterior, ea a fost externată după două zile de spitalizare.
Starul pop a avut o relație strânsă cu mama sa, care l-a crescut singură după ce tatăl său a ieșit din familie în urma unei căsnicii dificile.
Vorbind pentru Piers Morgan's Life Stories în 2017, cântărețul și-a amintit: „Tatăl meu a fost un bărbat extrem.
El putea să-și piardă cumpătul și să arunce toată cina de duminică și toată lumea făcea foamea. Abia când am ajuns la vârsta de 15-16 ani, mi-am dat seama cât de puternică era mama mea”.
 
16 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod