Garderoba de vara: care sunt piesele indispensabile?!

 Inainte de inceperea fiecarui sezon trebuie sa ne pregatim garderoba. Asa cum facem regulat curatenie in casa sau amenajam gradina, trebuie sa ne obisnuim sa „dam cu aspiratorul” si printre hainele din dulap. Vara este „dupa colt”, asa ca The Dresser, consilierul tau de shopping on-line, ti-a pregatit cateva reguli de Cleaning Vestimentar!

In primul rand, scoate din dulap toate hainele care nu sunt potrivite cu temperatura de afara. Evident, ne referim la lucrurile groase si tot ce ti-a tinute de cald in zilele cu temperaturi scazute si ploioase. In schimb, mai pastreza cateva cardigane, parka din fas si jachete, in cazul in care vremea devine capricioasa. Evident, baza de haine pentru acest anotimp sunt tricourile, rochitele, fustele, maiourile si bluzele lejere, dar si jeans, pantaloni si sacouri.
Orienteaza-te catre piesele din materiale de calitate: bumbac, in, vascoza, matase si in general tot ce este natural pentru ca mai ales in anotimpul cald pielea ta trebuie sa respire, iar corpul tau trebuie sa simta o senzatie de confort.

Acum este momentul ideal sa scapi de toate hainele care s-au demodat, care nu iti mai plac sau nu te mai reprezinta, nu iti mai vin, au suferit modificari de structura, din cauza spalatului sau care au facut pilling. Nu le arunca, ci doneaza-le la un centru de colectat haine sau la un ONG care are grija de oameni nevoiasi.

Odata ce ai renuntat de toate hainele de care nu mai ai nevoie si ai o imagine clara a ceea ce se afla in dulapul tau, cu siguranta garderoba ta va avea nevoie de o actualizare. Pe www.thedresser.ro gasesti tot ce ai nevoie pentru o garderoba contemporana, potrivite unei femei active.
Evident, vei avea nevoie de cateva piese de rezistenta: camasa din bumbac sau din matase este ideala pentru birou si o poti purta in numeroase combinatii vestimentare, renunta la alb si opteaza pentru nuante de roz bombon, bleu, lila sau la imprimeurile cu dungi (alege modele de la Gucci, Prada sau Ralph Lauren); fusta conica este un obiect vestimentar must-have, iar modelele de la Prada sunt irezistibile; rochita neagra pentru cocktail-uri (iti recomandam rochiile Gucci, Miu Miu, Emporio Armani), dar si rochiile lejere, colorate si cu imprimeuri florale (Prada, Emporio Armani si Armani Jeans) pe care le gasesti pe www.thedresser.ro

Dar vara inseamna mai putina activitate la birou si mai multe iesiri in aer liber, fie ca vorbim despre weekend-uri prelungite, city break-uri, vacante sau seri petrecute la terasa.
Deci avem nevoie si de item-uri mai relaxate in garderoba noastra. Un loc foarte important il ocupa tricourile si topurile. Acum a venit vremea sa poti purta topuri fara maneci (Emporio Armani si Prada), tricouri cu aplicatii, cu imprimeuri sau cu dungi, de inspiratie marina. Le poti combina cu fuste diafane (Prada sau Armani Collezioni) pentru tinute feminine sau cu jeans colorati (Armani Jeans sau Gucci), pe care le gasesti pe www.thedresser.ro si unde, la un click distanta, vei beneficia de consiliere vestimentara asigurata de profesionisti in domeniul modei.

Mai trebuie sa cunosti cateva lucruri: pentru a gasi hainele usor in dulap, aseaza-le pe „familii” sau pe culori si dedica un umeras fiecarei piese vestimentare in parte pentru a avea o perspectiva ampla si completa asupra garderobei tale.
O alta idee ar fi sa iti faci cateva combinatii vestimentare, pe care sa le pozezi cu telefonul mobil, iar dimineata sa nu te mai ingrijorezi cu ce sa te imbraci! Scrie pe fiecare cutie de pantofi ce contine aceasta sau, daca este cazul, lipeste o fotografie. Gentile pastreaza-le in saculeti pentru a nu le deteriora.

Pentru o viata lunga a hainelor tale, iti recomandam sa citesti cu atentie etichetele si modul in care se curata fiecare piesa vestimentara, sa respecti instructiunile, sa folosesti detergent pentru lucruri fine la spalarile de mana si sa iti faci un obicei din a duce hainele la curatatoria chimica daca este cazul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod