Urmează-ţi simţurile şi porneşte într-o plimbare plină de culoare!

Vespa Sensazione, noul duo de parfumuri vibrante pentru el şi pentru ea

Spune NU vieţii în alb şi negru! Vespa te invită să vezi lumea în culori strălucitoare! Îți prezentăm Vespa Sensazione pentru el şi pentru ea, o reinterpretare fresh a duo-ului de parfumuri de debut de la Vespa. Inspirat de spiritul hedonist al brandului Vespa, Sensazione este precum o celebrare aromată a nuanţelor vieţii. Trăieşte fericit. Călătoreşte însoţit de culori!

Parfum fructat-floral, Vespa Sensazione For Her emană plăcerea de a trăi.
La început, notele îndrăzneţe de Lychee dulci, pară coaptă şi lime înţepător îţi oferă o explozie de strălucire aromată. Apoi, baza florală îşi face simţită prezenţa: delicateţea subtilă a florii de crin este îmbinată cu parfumul mării şi o aromă picantă de scorţişoară. În final, parfumul este învelit în vanilie senzuală, lemn de santal şi piersică, recreând o experienţă feminină înălţătoare.

Masculinitatea parfumului Vespa Sensazione For Him inspiră putere și încredere. Aroma fructat-lemnoasă se deschide cu o îmbinare îndrăzneaţă de rubarbă, măr şi mandarină, care gâdilă şi înalţă simţurile.
Acest văl fructat este cuprins într-o aroma masculină de ceai negru, levănţică şi lemn de ficus. O urmă caldă şi seducătoare de patchouli si vanilie completează alura lemnoasă a parfumului.

Peste tot în lume, scuterele Vespa aduc un strop de culoare vieţii din fiecare zi. Ambalajul Vespa Sensazione este stylish – cu un touch retro. Parfumurile For Him şi For Her sunt prezentate în cutii de carton aprins colorate şi împodobite cu un design de inspiraţie pop-art. Cutia pentru femei este de culoare roz intens, cu cercuri violet şi de culoarea zmeurii; ambalajul pentru bărbaţi este de un albastru marin, cu inele turquoise şi navy – nu trebuie să fie ratate! Cutiile sunt completate cu logo-ul distinctiv al brandului Vespa şi un motiv jucăuş al scuterului.

Precum parfumul original, forma curbată şi capacul argintiu, larg, al sticlei parfumului Vespa Sensazione imită design-ul unui scuter.
Partea din faţă a sticlei este împodobită cu logo-ul Vespa şi numele parfumului într-un argintiu elegant. Parfumul este de culoare roz bombon în varianta pentru femei şi albastru pal pentru bărbaţi. 

De mult timp asociat cu distracţia, libertatea şi momentele frumoase, Vespa este despre a trăi viaţa la maxim. Adu bucuria Vespa în ziua ta; îmbrăţişează fericirea cu noul parfum Vespa Sensazione pentru el şi pentru ea. Plimbă-te prin viaţă în culori strălucitoare!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod