Un bronz sanatos care ”umbreste” inclusiv soarele

Bucurati-va de soare si de aspectul pe care il confera, dar protejati-va de efectele pe care expunerea prelungita le poate avea asupra pielii. Cu o experienta de 40 de ani, Laboratoarele Lierac au creat gama Sunific pentru ingrijire solara si repararea pielii dupa bronz.

Cu tehnologii solare avansate la baza si ingrediente care asigura protectie UVA/UVB patentata, gama are o actiune de activare a bronzului si lupta impotriva imbatranirii premature a pielii, dar si corecteaza vizibil petele brune, lipsa fermitatii si ridurile cauzate de radiatiile solare.

In plus, produsele au texturi irizante si un parfum irezistibil. 

Produsele pentru fata si corp sunt disponibile cu factori de protectie diferiti, astfel incat le puteti utiliza indiferent daca aveti tenul deschis la culoare sau sunteti deja bronzate.

LIERAC SUNIFIC EXTREME CREMA SPF 50+ - gama SUNIFIC EXTREME ofera protectie pentru tipurile de ten sensibil sau cu intoleranta la soare, avand la baza cele mai bune tehnologii Lierac - protectie UVA/UVB, diminuarea ridurilor si a petelor brune. Textura sa are un parfum dulce, senzual si captivant specific verii.

Sunific Crema SPF 50+ are rol protector, nu lasa urme albe pe piele si previne aparitia petelor brune.

Combina cele mai bune ingrediente pentru protectie solara cu cele anti-imbatranire: filtru UVA/UVB + Tinososrb M anti-pete, flori de frangipani si Vitamina E pentru protecie soalara. Formula a fost imbunatatita cu ulei de iasomie, aloe vera si glicerina vegetala pentru o hidratare de lunga durata. Nu contine parabeni, silicon si octocrylen. Inainte de expunerea la soare, se aplica uniform pe fata si se reaplica la fiecare 2 ore.

LIERAC SUNIFIC CAPSULE - o combinatie unica de carotenoizi, anti-oxidanti si acizi grasi esentiali.
Aceste capsule prin ingredientele active pregateste pielea pentru un bronz natural, sublim si rapid. Formula sa bogata in β-caroten, luteina, vitamina E, seleniu si ulei de masline, previne aparitia semnelor de imbatranire si mentin bronzul natural al pielii pe o perioada lunga de timp.

Gama Sunific de la Lierac este disponibila in Farmaciile Help Net.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod