SWEET & COSMIC LOOK de la Sephora

Pentru această petrecere împinsă la extrem, Lady Santa înfiripă idealul feminin pe care și-l dorește ea, de o frumusețe antagonică, asumându-și contrastele.
Pentru această petrecere împinsă la extrem, Lady Santa înfiripă idealul feminin pe care și-l dorește ea, de o frumusețe antagonică, asumându-și contrastele. Cu tenul său străveziu și peruca sa pudrată, cu tocurile sale vertiginoase și ascuțitul său simț estetic no limit, aceasta este de o frumusețe desăvârșită!

Sephora a imaginat doar pentru Ea un look ultra-glitter care-i permite să se metamorfozeze rând pe rând în Cosmic girl, Zână, Rockeriță și Prințesă din epoca Barocă.


Fardurile cu paiete, amestecul de sidefuri, de pigmenți și de efecte optice creează un look personalizat, întru totul cosmic și feeric. Paiete cu nemiluita conținute de aceste farduri 2 în 1 care îmbină fardurile de pleoape cu paietele, pentru a vă conferi o privire înflăcărată, toridă și o rezistență îndelungată a culorii.

Disponibil în 8 nuanțe pentru o privire festivă, veselă!

Fermecați printr-o clipire de ochi cu aceste seturi duo rimel + eyeliner cu paiete. Peria 2 în 1 permite aplicarea paietelor la baza genelor precum am aplica un tuș, datorită porțiunii pentru eyeliner, sau pe vârful genelor, folosind porțiunea periei pentru aplicarea rimelului.

În ipostaza de Cosmic girl, vă puteți împodobi cu bijuteriile de nouă generație și cu noile tatuaje efemere de la Sephora.
Deveniți rock star sau pirat glamour cu tatuajele „Tattoo me!” care revin la modă în forță cu ocazia acestui Crăciun!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod