PHYTOLOGIST 15 - Sampon energizant absolut

Stresul, carentele nutritionale, dereglarile hormonale sau predispozitia genetica sunt cauze posibile ale degenerarii firului de par. Par subtiat, pierderea volumului si a densitatii firului de par si scalpul vizibil sunt semne ale caderii parului.

Solutia ideala a Laboratoarelor Phytosolba pentru obtinerea unui par energizat este samponul Phytologist 15. Recomandat tututor tipurilor de par, atat femeilor cat si barbatilor, samponul Phytologist 15 prin concentratia exclusiva de ingrediente vegetale, actioneaza sinergic pentru a proteja si a fortifia parul, luptand impotriva caderii acestuia si restabilind abundenta capilara.

Extractul de Cacao, cu proprietati antioxidante puternice, protejeaza si imbunatateste bulbul firului de par, precum si scalpul. Extractul de Alge Rosii, cu proprietati de protectie a fibrei capilare, “imbraca” firul de par pentru un aspect vizibil mai gros al acestuia. Decoctul de Coada-Calului, bogat in minerale recunoscute pentru actiunea benefica impotriva caderii parului, potenteaza eficacitatea formulei.
Extractul de Guarana, este recunoscut pentru efectul stimulant si energizant si pentru activarea microcirculatiei la nivelul scalpului.

Avand o textura lejera si un parfum delicat, samponul Phytologist 15 are eficacitate imediata si reface frumusetea capilara si stralucirea firului de par.

Prin utilizarea samponului Phytologist 15 complementar cu tratamentul Phytologist 15, se observa o crestere semnificativa a numarului de fire de par, parul isi recapata volumul, acesta devenind mai puternic si mai frumos. Fir de par curatat, protejat, fortifiat si stralucitor! Produsul este disponibil in Farmaciile Help Net.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod