Pachet Organic par fin

Label.m vine in intampinarea femeii moderne ajutand-o sa intregeasca ritualul de infrumusetare cu produsele profesionale organice.
Label.m vine in intampinarea femeii moderne ajutand-o sa intregeasca ritualul de infrumusetare cu produsele profesionale organice. Acestea contin formule complet neagresive si elimina riscul aparitiilor de iritatii la nivelul scalpului,  intrucat ingredientele naturale sunt recunoscute de corpul nostru. In plus, numeroasele studii realizate au demonstrat efectele benefice pe care ingredientele organice le au asupra firului de par datorita continutului lor bogat in vitamine, nutrienti si anti-oxidanti.

Noile produse label.m au formule fara sulfati, contin un amestec de ingrediente organice care curata delicat, revitalizeaza si hidrateaza parul in mod natural, lasandu-l perfect echilibrat.  “Organic label.m” este o gama de ingrijire fara SLS, fara parabene si fara parfumuri artificiale sau sintetice, iar ambalajul este biodegratabil, proiectat pentru mediu.
Noua linie contine sampon si tratament ce ofera o solutie organica pentru orice problema. Ajuta la echilibrarea ph-ului parului, calmeaza scalpul sensibil, iar datorita vitaminelor reface structura parului si ofera vitalitate si luciu.  Ingredientele natural atent selectionate (extractul din floare de portocal bogat in minerale, proteine si vitaminele A, B, C, fosfor si calciu, Exclusive Citrus Blend si Uleiul de Jojoba) asigura o ingrijire intensa si protectie perfecta impotriva factorilor externi  fara niciun efect nociv pentru utilizator sau mediul inconjurator.


Pachet Organic par fin contine:  Sampon Organic - Organic Orange Blossom Shampoo ( Sampon pentru toate tipurile de par, in special pentru cel fin, care calmează şi revitalizeaza, lasand un par plin de volum si de stralucire. Certificat in SUA ca fiind organic, combină curăţarea profesională cu nivele înalte de ingrediente organice: extract de mandarin, bergamota,  extract de portocale rosii, lamaie, floare de portocal. Fără SLS, Propilene, Glicol, Parabeni sau Phtalate, fără parfumuri artificiale sau sintetice.) si Balsam Organic - Organic Orange Blossom Conditioner ( Balsam pentru toate tipurile de par, in special pentru cel fin, care hidrateaza şi revitalizeaza, lasand un par plin de volum si de stralucire.
Contine ingredienti certificati in SUA ca fiind organici: extract de mandarin, bergamota,  extract de portocale rosii, lamaie, floare de portocal. Fără SLS, Propilene, Glicol, Parabeni sau Phtalate, fără parfumuri artificiale sau sintetice.)  Incearca acum noile produse organice label.m profitand de oferta speciala de pe www.luxbeauty.ro!  Pachet Organic par fin poate fi achizitionat la pretul redus de: 130, 80 lei.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod