Pachet Dermaglin - Măşti cu argilă verde cambriană

Dermaglin îşi propune cel mai potrivit cadou pentru a-ţi arăta grija ta pentru cei dragi: măştile bio cu argilă verde pentru faţă şi păr. De la Cleopatra încoace, argila a fost folosit în cosmetică pentru uimitoarele sale beneficii pentru piele, scalp şi în curele de slăbire.
Dermaglin îşi propune cel mai potrivit cadou pentru a-ţi arăta grija ta pentru cei dragi: măştile bio cu argilă verde pentru faţă şi păr.  De la Cleopatra încoace, argila a fost folosit în cosmetică pentru uimitoarele sale beneficii pentru piele, scalp şi în curele de slăbire. Argila cambriană, denumită şi „Pământul miraculos”, provine din distrugerea chimică a unor roci, dar are o compoziţie asemănătoare cu cea a corpului uman.


Masca Cleopatra, preparată după reţeta preferată a reginei Egiptului Antic, are în compoziţie miere, petale de trandafiri şi argilă verde. Argila curăţă perfect pielea şi calmează iritaţiile, accelerează funcţiile naturale ale pielii şi absoarbe toxinele.  Masca hrănitoare şi regeneratoare pentru pielea capului şi păr este îmbogăţită cu minerale preţioase, indispensabile pentru un scalp şi un păr sănătos.
Hrăneşte şi regenerează foliculii părului. Curăţă în profunzime pielea capului, absoarbe excesul de sebum, microorganismele patogene, toxinele şi ionii metalici dăunători existenţi în mediul inconjurator.  Produsele nu conţin parabeni si sunt 100% naturale. Produsele Dermaglin se distribuie în farmacii. Pachetul Dermaglin de Sărbători contine două din cele mai populare măşti ale gamei, împachetate cochet alături de un prosop de bumbac 100% şi un bol din bambus pentru păstrarea argilei în condiţii optime.
Preţ: 48 RON.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 20 Dec 2011, 00:00
    par uscat

    Argila verde are efect de purificare a scalpului, nu neaparat a parului. Iti trateaza problemele de la radacina, regland sebumul excesiv, impiedicand caderea parului, eliminand toxinele. Eu folosesc mastile Dermaglin dinainte sa vina in Romania si pot sa spun ca le iubesc. Ma bucur ca le pot cumpara acum si de aici, mai ales ca exista si magazin online, edermaglin.ro

    2
    0

  • Alina pe 15 Dec 2011, 22:13
    argila verde

    Am parul foarte uscat si casant. Oare o masca pe baza de argila verde m-ar ajuta? In cazul acesta o sa-mi fac singura cadou pachetul :)

    0
    0

  • Daniela pe 6 Dec 2011, 11:47
    wow

    Multumesc pentru ca ai luat-o cu vestile inaintea tuturor!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod