Look-ul natural este mereu la modă

Tendințele în hairstyling se schimbă de la un sezon la altul, însă un trend reușește să-și mențină constant poziția: look-ul natural. Mai mult ca oricând, anul 2016 pare să claseze acest trend în topul preferințelor, devenind un apel la naturalețe. Care sunt coafurile pe care trebuie să le încerci și cum le poți realiza, afli în continuare!
Bucle lejere încă de la uscare

Optează pentru bucle lejere şi bucură-te de un look chic fără prea mult efort. Știm că de cele mai multe ori timpul nu îți este aliat, așa că îți propunem  un ajutor de nădejde, care te va scoate din încurcătură în orice situaţie - peria rotativă Nano Smart de la Rowenta. Ai la dispoziție peria cu diametru mare (50 mm), iar cu opțiunea de rotație automată, efortul va fi minim și rezultatele remarcabile! În plus, poți să o folosești pe părul ud, pentru că usucă și coafează cu ușurință în același timp.
Generatorul de ioni încorporat protejează firul de păr, care își recapătă strălucirea fără să se mai electrizeze. Indiferent de trenduri, un păr stralucitor și plin de vitalitate va fi mereu la modă, nu-i așa?                                             

Retro Look la tine acasă       

Coafurile cu bucle definite revin ca o reprezentație feminină a eleganței și romantismului stilului retro. Șuvițele ondulate în care se reflectă lumina, fără să fie încărcate cu produse de styling sunt atât de chic încât trebuie să le încerci! Dacă ai părul lung sau de lungime medie, folosește peria rotativă Nano Smart cu diametrul mic (30 mm) pe toată lungimea părului.
Începe cu șuvițele de la spate și deplasează-te treptat înspre cele din partea superioară. Cu cât șuvița este mai subțire, cu atât buclele sunt mai bine definite. Butonul pentru schimbarea sensului de rotației îți permite să te usuci și coafezi în funcție de preferințe, așa că poți să dai frâu liber imaginației pentru a obține cele mai spectaculoase coafuri. Ușor și rapid, ai rezultate profesionale de salon la tine acasă!                                       

Bretonul perfect în timp record

Dacă în sezoanele trecute se strecura printre tendințe fără să se evidențieze, anul acesta bretonul este vedetă.
Indiferent că alegi stilul cu volum sau pe cel întins, îți va oferi un aer boem, ce amintește de coafurile anilor ’70. În mod obișnuit, bretonul este greu de aranjat, dar cu Brush Activ Nano Smart de la Rowenta poți stiliza ușor chiar și cele mai încăpățânate fire de păr, încă de la uscare. Mai mult, fluxul de aer rece îți va fixa coafura la sfârșitul sesiunii de uscare.

Te vei îndrăgosti de peria rotativă Nano Smart, atunci când îi vei descoperi designul compact ce o face ușor de transportat și de depozitat, pentru ca tu să arăți impecabil oriunde te-ai afla.                                       
 
Indiferent de trenduri sau de coafura aleasă, peria rotativa Nano Smart de la Rowenta te ajută să fii chic în orice moment al zilei!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod