Frumusetea se invata la academia de beauty

Cea mai exclusivista scoala de frumusete din Bucuresti, Academia de Beauty Georgiana Codinca a fost deschisa oficial! Evenimentul a avut loc la sediul Academiei de Beauty Georgina Codinca, din strada Jules Michelet nr 7, intr-un cadru retro, boem si extrem de primitor, unde frumusetea se invata si unde orice femeie se simte unica si pretioasa. Aleasa model-etalon si desemnata vedeta serii, Roxana Vancea s-a lasat transformata cu ajutorul unui machiaj profesionist. Zece modele au defilat in cadrul prezentarii de make-up, o demonstratie de talent si de maiestrie in arta machiajului profesionist si in industria de beauty.

Amenajat cu stil si eleganta, sediul academei va fi locul unde cursantii care vor sa-si cladeasca o cariera solida in industria frumusetii si aleg sa invete arta machiajului de la Georgiana Codinca, beneficiaza de produse de make-up de cea mai buna calitate, aparatura de ultima generatie si sali de curs de nivel international.

Dupa speach-ul sustinut de actrita Doinita Oancea, fosta eleva si absolventa a Academei de Make-up Giorgiana Codinca, seara a continuat cu un cocktail, un bun prilej pentru vedetele invitate de a socializa si a afla detalii despre noile tendinte ale industriei de beauty: Roxana Vancea, Doinita Oancea, Anca Serea, Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu, Oana Roman si sora ei, Catinca Roman, Cristina Cioran, Geanina Ilies, Roxana Vasniuc, Anda Ghita, Maria Constantin, Sylvia, Diana Bart, DJ Harra, Majda Aboulumosha, Laurette au fost doar o parte dintre cei prezenti la evenimentul de lansare a Academei de Beauty Georgiana Codinca, cea mai elitista scoala de frumusete din Bucuresti.



Georgiana Codinca este unul dintre cei mai perfectionisti make-up artisti ai momentului. Cu o vechime de ani buni in industria de beauty, inzestrata cu un talent pe care l-a perfectionat continuu, Georgianei Codinca nu i-a fost greu sa patrunda in showbiz si lumea televiziunii. A lucrat ca make-up artist in cele mai puternice trusturi a inceput cu Media Pro si proiectele de succes „Vocea Romaniei”, „Dansez pentru tine”, Master Chef” si „Romanii au talent” si, ulterior, a avut colaborari cu Prima TV, Kanal D, Teatrul de Arta Bucuresti, videoclipuri muzicale si shooting-uri pentru reviste de specialitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod