Fond de ten Soft Touch Spf 20: Machiaj si ingrijire speciala pentru sezonul rece

In anotimpurile cu temperaturi extreme, tenul are nevoie de un machiaj special care, pe langa functia estetica, sa asigure confortul si o ingrijire adecvata pielii.

Produsele de machiaj profesional de la Flormar au formule delicate bazate pe ingrediente naturale si principii active care protejeaza tenul de radicalii liberi, calmeaza pielea sensibila si incetinesc procesul de imbatranire, gratie proprietatilor antirid.

Noul fond de ten Soft Touch de la Flormar este un produs  multifunctional, avand deopotriva rol de hidratare a pielii si de camuflare a imperfectiunilor acesteia.
Formula sa bazata pe ingrediente naturale este eficienta si in anotimpul rece, formand o bariera impotriva factorilor  externi. Pielea uscata se va simti detensionata datorita extractelor din seminte de in si smochine, iar formula non-uleioasa asigura un aspect uniform si ingrijit pentru tenul mixt sau acneic.

Complexul hidratant avansat imbogatit cu acid hialuronic retine nivelul hidric ideal al tenului si favorizeaza regenerarea celulara. Un alt ingredient special este extractul de alge hawaiene care au si ele efect hidratant si lasa pielea supla si neteda.
Datorita sferelor de pudra pe care le contine, fondul de ten Soft Touch se intinde perfect pe ten fara a-l lasa incarcat sau cu aspect gras, asigurand un finisaj mat si natural.

In plus, fondul de ten Soft Touch de la Flormar nu contine parabeni, talc si parfum cu efect alergenic, fiinf alegerea perfecta atat pentru persoanele cu ten sensibil cat si pentru cele care isi doresc un produs de machiaj care sa le acopere toate imperfectiunile tenului si sa il ingrijeasca in profunzime. Pret: 38 lei.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod