CLARISONIC IN ROMANIA, Gentle Power to Beautifully Transform Skin

Dezvoltat de o echipă de ingineri și antreprenori din Seattle , Washington , Clarisonic foloseşte tehnologia revoluţionară de redefinire şi de îngrijire a pielii . O inovație de pionierat ,Pro Sonic- Sistemul de curățare a pielii Clarisonic a fost inițial dezvoltat pentru profesioniștii de îngrijire a pielii pentru a-l utiliza în timpul tratamentelor. A devenit rapid # 1 prima perie de curățare recomandată de dermatologi , esteticieni și profesioniști recunoscuţi - datorita puterii sale si a transformarilor aduse industriei de îngrijire a pielii .
Dezvoltat de o echipă de ingineri și antreprenori din Seattle , Washington , Clarisonic foloseşte tehnologia revoluţionară de redefinire şi de îngrijire a pielii . O inovație de pionierat ,Pro Sonic- Sistemul de curățare a pielii Clarisonic a fost inițial dezvoltat pentru profesioniștii de îngrijire a pielii  pentru a-l utiliza în timpul tratamentelor. A devenit rapid # 1 prima perie de curățare recomandată de dermatologi , esteticieni și profesioniști recunoscuţi -  datorita puterii  sale si a transformarilor aduse industriei de îngrijire a pielii .

Blând și totuși puternic , Metoda  Sonic Clarisonic revoluționează industria cosmetică , combină produse care funcționează la suprafața pielii cu tehnologie care merge pâna in straturile profunde, pentru a transforma şi obţine o textură frumoasă ,  pentru reducerea dimensiunii porilor și crearea unui ten mai radiant, mai moale .
Spre deosebire de dispozitivele de filare , tehnologia patentată Clarisonic lucrează cu elasticitatea naturală a pielii , eliminarea impurităților profunde din pori și pregătirea pielii de a absorbi mai bine tratamente de actualitate .

Tehnologia de proprietate în metoda Sonic pot fi modificate pentru a furniza două moduri complementare de acțiune , de extracție a impurităților și consolidând penetrarea produsului . Această abordare holistică de îngrijire a pielii permite un regim cuprinzător, care pot fi personalizat pentru a atinge obiectivele de tratament specifice . Rezultatele clinice au arătat creşterea indicilor de absorbție a produsului și o curăţare de pâna la 6 ori mai profundă a machiajului , prafului și uleiurilor, folosind doar mâinile .

Clarisonic, un succes în canalele profesionale de îngrijire a pielii , oferă acum această tehnologie pe piaţa de retail , oferind consumatorilor un efort  de 60 de secunde pentru a transforma regimul lor de ingrijire a pielii la domiciliu .  Clarisonic PlusSonic Skin Cleansing Brush oferă pentru  faţă si corp o experiență totală pentru curățare, in cel mai versatil mod.  Clarisonic Plus poate fi personalizat cu trei viteze diferite de curățare facială , precum și un ritual de  trei minute pentru corp, cu două moduri distincte ( constante și puls ), având o perie specială pentru a exfolia delicat şi elimina celulele moarte ale pielii,  dezvăluind  pielea tenului şi a corpului ca fiind fine şi perfect curăţate.

Simplu, compact , Clarisonic Mia 2 Sonic Skin Cleansing Brush este alegerea convenabilă pentru o piele curată , frumoasă.  Clarisonic oferă un design unic, capete de perie interschimbabile pentru toate modelele de curățare.  Astăzi , Clarisonic continuă angajamentul de a dezvolta dispozitive avansate tehnologic asociate cu formule de conducere , oferind o experiență de utilizare premium in transformarea pielii .
Milioane de utilizatori au experimentat metoda Sonic , transformând Clarisonic într-un nume de uz casnic și redefinind modul în care oamenii au grijă de pielea lor .  Clarisonic va fi disponibil şi in Romania, incepând cu luna Februarie, exclusiv in magazinele SEPHORA.

CLARISONIC SYS PLUS WHITE  pret public estimat 1,051.99 lei
CLARISONIC SYS MIA 2 WHITE  pret public estimat 701.30 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod